Ο ιδρυτής του Facebook και του Meta κέρδισε χρυσό και ασημένιό στο πρώτο του τουρνουά βραζιλιάνικου jiu-jitsu στο Redwood City της Καλιφόρνια. Μια πανδημία είναι ικανή να λυγίσει ακόμη και τους tech bros. Με το συγκεκριμένο άθλημα έχουν ασχοληθεί και άλλοι διάσημοι.Ο ηθοποιός Ashton Kutcher, ο οποίος ασχολήθηκε με το jiu-jitsu πριν από μια δεκαετία, έχει μια καφέ ζώνη στο άθλημα. Ο ηθοποιός Jason Statham και ο κωμικός Russell Brand έχουν μωβ ζώνες. Ο “φουρνάρης” των Peaky Blinders και πρωταγωνιστής του Venom, Tom Hardy, διαγωνίζεται επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει κερδίσει διαγωνισμούς στο Wolverhampton και στο Milton Keynes.

Ωστόσο, viral δεν έγινε απλά η νίκη του. Αλλά, η γκρίνια στον διατητή. Η στιγμή που ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Meta, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, γκρινιάζει στον διαιτητή μετά την ήττα του σε έναν αγώνα ζίου ζίτσου, προτού καταφέρει να κερδίσει μετάλλιο, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. Το αφεντικό της Meta, είχε μια έντονη ανταλλαγή απόψεων με έναν διαιτητή στο πρώτο του τουρνουά βραζιλιάνικου jiujitsu.

Βίντεο από τον αγώνα του Σαββατοκύριακου στο Redwood City της Καλιφόρνια δείχνει τον 38χρονο δισεκατομμυριούχο  να προσπαθεί να ακινητοποιήσει τον ανταγωνιστή του στο έδαφος — αλλά καταλήγει να καρφώνεται ο ίδιος στο χαλάκι. Περίπου δύο λεπτά μετά τον αγώνα, ο διαιτητής σφυρίζει τον αγώνα, πιστεύοντας ότι ο Ζάκερμπεργκ — ο οποίος είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ανάσκελα — είχε τελικά παραιτηθεί και το έδωσε στον ανταγωνιστή του, σύμφωνα με το Yahoo News.Δεν πήγε καλά αυτό. Σηκώθηκε από το χαλάκι με τη ρόμπα του ανοιχτή και φώναξε στον διαιτητή ότι έκανε λάθος, κι έτσι κέρδισε τον αγώνα. Ο αγώνας τελικά επαναλήφθηκε κι έληξε ως ισοπαλία 0-0, κάτι που φαίνεται να ευχαριστεί τον Ζούκερμπεργκ στο βίντεο καθώς στη συνέχεια αγκαλιάζει τον αντίπαλό του.