Στοιχηματίζουμε ότι πολλά από τα άτομα που παρακολούθησαν το χθεσινό παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό, σήμερα το πρωί αντιμετωπίζουν ένα θεματάκι με τις φωνητικές τους χορδές. Και είναι λογικό. Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία τεράστια νίκη στην Τουρκία και είναι μία νίκη μακριά από το Final 4 που θα διεξαχθεί στη Kάουνας. 

Για να γράψει το ταμπλό 71-72 υπέρ του Ολυμπιακού χρειάστηκε ένα buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα. Πριν φτάσουμε σε αυτό, είχε προηγηθεί μία καλή άμυνα, ένα λάθος, ένα καλάθι της Φενέρ, 3.9 δευτερόλεπτα και μερικές σκόρπιες ελπίδες στο παρκέ. Αυτές τις ελπίδες τις πήρε ο Σλούκας και τις μετέτρεψε σε μία τεράστια νίκη.

Έκρηξη.

https://twitter.com/kos_slou?ref_src=twsrc%5Etfw

«Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα, ώπα», φώναζε ο σπίκερ της Euroleague, πολλά και διάφορα οι φίλοι του Ολυμπιακού που δεν μπορούμε να γράψουμε. Αυτό που μας έμεινε, όμως, ήταν ο πανηγυρισμός του Γιώργου Μπαρτζώκα που απλά τα έχασε, δεν ήξερε τι να κάνει, άρχισε να τρέχει. Φυσικά, «γεννήθηκαν» πολλά memes μετά την ιστορική όπως την αποκαλούν φωτογραφία. 

Όπως και να το κάνουμε, ο πανηγυρισμός του είναι βγαλμένος από την ίδια τη ζωή.