Από το Χόλιγουντ στη Vanarama. Από το soccer στο football. Από το στούντιο στο Racecourse Ground να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Wrexham και την άνοδο της ομάδας έπειτα από 15 χρόνια στη League 2, την τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας. Ο Ράιαν Ρέινολντς είναι ένας από εμάς. Και Ρομπ ΜακΈλενι, το ίδιο.

Μόλις δύο χρόνια πριν, το δίδυμο Ρέινολντς και ΜακΈλενι, γνωστοί φυσικά για τη δουλειά τους στο χώρο του θεάματος, εξαγόρασαν έναντι 2,5 εκατομμυρίων την ουαλική ομάδα ποδοσφαίρου, Wrexham, την πιο παλιά ομάδα της Ουαλίας. Φυσικά, έκαναν και μια σιερά ντοκιμαντέρ βασισμένη στην ενασχόλησή τους με τα διοικητικά (Welcome to Wrexham).

Χθες, η ομάδα τους έκανε το όνειρο των φιλάθλων τους πραγματικότητα και επέστρεψε θριαμβευτικά στη League 2, στα μεγαλύτερα σαλόνια και τις επαγγελματικές κατηγορίες που αρμόζει σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο. Πανηγυρισμοί, κλάματα, γκολ και δικαίωση. Και γέλια φυσικά, Deadpool είναι αυτός.

Για την ιστορία, η Wrexham κέρδισε την Boreham Wood με ανατροπή 3-1 και στο τελευταίο σφύριγμα του ματς, ο ΜακΈλενι δάκρυσε από τη συγκίνηση ενώ οι χιλιάδες ένθερμοι φίλοι της ομάδας εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του για να χαρούν με την ψυχή τους αυτή την τεράστια επιτυχία.

Όπως είναι λογικό, οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονταν σε κέφια, με τον Ρέινολντς  να εισβάλλει στη συνέντευξη Τύπου στην οποία μιλούσε ο τερματοφύλακας της ομάδας του, Μπεν Φόστερ και ζήτησε να του πάρει τη φανέλα του, προκαλώντας γέλια στην αίθουσα.

«Θα τη βγάλεις στο e Bay;», ρώτησαν χιουμοριστικά τον χολιγουντιανό σταρ του Deadpool και άλλων επιτυχιών. «Κοιτάξτε, δουλεύω στον χώρο του θεάματος και έχουμε περάσει δύσκολα τελευταία», απάντησε με χιούμορ ο Καναδός ηθοποιός.