Ο ορισμός του TikTok made me do it. Οι άνθρωποι στο TikTok είδαν την τεράστια ποσότητα πρωτεΐνης στις τροφές για σκύλους και αποφάσισαν να την δοκιμάσουν. Ένα τεράστιο γιατί πλανάται στην ατμόσφαιρα. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι επειδή ορισμένες μάρκες τροφών για σκύλους είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες μπορεί να αξίζει να υπομείνουμε τους πιθανούς κινδύνους από την κατανάλωση γευμάτων που προορίζονται για τους σκύλους μας. Δεν υπάρχουν λόγια.

Ο Fitness influencer Henry Clarisey από το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης αποφάσισε να δοκιμάσει Kibbles ‘n Bits’ Oven Roasted Beef With Spring Vegetable and Apple Flavors. Ωστόσο, στο πρώτο του βίντεο TikTok με 19,9 εκατομμύρια προβολές , λέει στους θεατές ότι, σύμφωνα με μια εφαρμογή, η τροφή για σκύλους της Pedigree έχει 666 γραμμάρια πρωτεΐνης – περίπου 600 γραμμάρια περισσότερη από την ποσότητα πρωτεΐνης που πρέπει να καταναλώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι κάθε μέρα.

Γενικά, η συνιστώμενη διατροφική ποσότητα πρωτεΐνης για υγιείς ενήλικες είναι 0,8 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά κιλό βάρους. Η Pedigree είπε στο BuzzFeed News ότι το υψηλότερο ποσοστό πρωτεΐνης σε οποιοδήποτε από τα προϊόντα τροφής για σκύλους ήταν 28,7%, που σημαίνει ότι μια μερίδα ξηρής τροφής για σκύλους μπορεί να έχει περίπου 60 γραμμάρια πρωτεΐνης, όχι 666 γραμμάρια. Το MyFitnessPal είδε μια άνοδο στους ανθρώπους που καταγράφουν τροφή για σκύλους λόγω της τάσης TikTok, η οποία δημιουργήθηκε από άντρες 18-24 ετών που θέλουν να πάρουν ή να διατηρήσουν βάρος. Οι υπερβολικές ποσότητες πρωτεΐνης θα επιβαρύνουν τα νεφρά, το συκώτι και τα οστά. Η τροφή για κατοικίδια μπορεί να περιέχει επίπεδα νατρίου που, αν και δεν προκαλούν ανησυχία για τα ζώα, μπορεί να προκαλέσουν υπέρταση στους ανθρώπους. Φάτε μια μπριζόλα.

Διαβάστε περισσότερα στο Provocateur:

Βρήκαμε τον σεφ που πήρε το foodporn πάρα πολύ σοβαρά

Γυμναστηριακός φλεξάρει μπράτσα, πέφτει στον καθρέπτη και σπάει μύτη, δεν τον λες Αϊνστάιν

Η αληθινή καθημερινότητα μιας σεξεργάτριας δεν είναι αυτή που φανταζόμαστε

 

@henry.fit Replying to @kenton916 ❗️trying the dog food❗️#fyp #fitness #bodybuilding #physique #creatine #gym #dogfood #viral ♬ Blade Runner 2049 – Synthwave Goose