Στέρεψαν τα δάκρυα κι έγιναν οργή: οι οπαδοί του Ιωνικού στο ματς με την ΑΕΚ έδειξαν τα κοινωνικά αντανακλαστικά τους (τη στιγμή που η τηλεόραση βάζει πλυντήρια και πατώντας το κουμπί της προπαγάνδας πιστεύει ότι μπορεί να μας πείσει να δεχθούμε το αφήγημα που βολεύει για την τραγωδία στα Τέμπη, τυχαίο tag Παύλος Τσίμας και Γιάννης Πρετεντέρης). “Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος αλλά ούτε και ατύχημα, την κρατική δολοφονία την βαφτίσατε δυστύχημα”, γράφει το πανό που έφερε την αντίδραση του κομισάριου και αποτέλεσε τον λόγο που άργησε να ξεκινήσει το παιχνίδι.

https://twitter.com/hashtag/%CE%A4%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B7_%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Το παιχνίδι για την Basket League μεταξύ του Ιωνικού και της ΑΕΚ καθυστέρησε επειδή οι διαιτητές προφανώς ζουν σε άλλο σύμπαν και επέμεναν να κατέβει το πανό. Οι θεατές που είχαν αναρτήσει το πανό αρνήθηκαν να το κατεβάσουν, κάτι που έφερε αρκετή καθυστέρηση.Τη στιγμή που άρχισαν οι διαβουλεύσεις, ο 38χρονος αρχηγός του Ιωνικού, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης – πήγε προς των μέρος των φίλων του Ιωνικού, όχι για να τους ζητήσει να κατεβάσουν το πανό προκειμένου να γίνει το τζάμπολ. Τους ζήτησε να μην το κατεβάσουν σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των νεκρών.  Σε πρώτη φάση οι διαιτητές αποχώρησαν για τα αποδυτήρια δίνοντας διορία 15 λεπτών για να κατέβει το πανό. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο αγώνας ξεκίνησε και το πανό έμεινε στη θέση του. Πολλά πανό θα δούμε στις κερκίδες και αύριο. Η προσοχή μας θα είναι στραμμένη στο γήπεδο της Τούμπας.

https://twitter.com/hashtag/%CE%99%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw