Ζλάνταν Ιμπραΐμοβιτς και “Λάρισα” είναι ιδέες, είναι concepts. Concepts που -ίσως όχι και τόσο- παράδοξα έρχονται να συναντηθούν γιατί η ζωή έχει πλάκα. Σε άλλα νέα, ο Ζλάταν αγοράζει την έκταση του “Χίλια Χείλια” στη Λάρισα, στο πλαίσιο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με τις οποίες σκοπεύει να ασχοληθεί όταν “συνταξιοδοτηθεί” από το ποδόσφαιρο. Και ναι, όλα βγάζουν νόημα. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Σουηδός μπαλαδόρος, που βρίσκεται στη δύση της επιτυχημένης καριέρας του, ετοιμάζεται να αναπτύξει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα. Και συγκεκριμένα στη Θεσσαλία. Είναι ήδη γνωστό άλλωστε, πως ο Ζλάταν επενδύει σε γήπεδα Padel, τα οποία ήδη ξέρουμε από αχρείαστα Instagram stories πως ζουν το hype τους. Απλώς σκεφτείτε πόσα έχουν ήδη αρχίσει να ξετρυπώνουν στην Αθήνα, ίσως και στη γειτονιά σας. 

Ο Ίμπρα έχει χτίσει το Padel Zenter, το δικό του δίκτυο από Padel Clubs σε όλη τη Σουηδία. Στα μέσα του 2021, άνοιξε μια εγκατάσταση στην Ουψάλα, ενώ φέτος θα ανοίξει την πρώτη στο Μιλάνο, στην Ιταλία. Γενικώς, η Padel Zenter κατασκευάζει γήπεδα padel για παιχνίδι στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο, με τον ίδιο προμηθευτή γηπέδων με το World Padel Tour. 

Τέλος πάντων, στα δικά μας, ο Ζλάταν, σκοπεύει μετά τη Σουηδία και την Ιταλία να δημιουργήσει μια εγκατάσταση Padel και στην Ελλάδα, στη Λάρισα. Κάπως έτσι, νοίκιασε την τεράστια έκταση 13,8 στρεμμάτων, στην οποία άνθιζε κάποτε το κέντρο διασκέδασης-θρύλος της Θεσσαλίας (και όχι μόνο), “Χίλια-Χίλεια”, καθώς και άλλες επιχειρήσεις διασκέδασης. Στο σημείο η Padel Zenter πρόκειται να κατασκευάσει 18 γήπεδα Padel δημιουργώντας ένα μεγάλο αθλητικό κέντρο Padel. Βασικά, σίγουρα το μεγαλύτερο της Θεσσαλίας. 

Ευχόμαστε να ξέρει ήδη ο Ζλάταν γιατί εκείνος ο τόπος είναι Ι-Ε-Ρ-Ο-Σ.