Δώστε του και γόβες: Οι έπικ αντιδράσεις του ίντερνετ για τον Τεντόγλου

Τον Μίλτο Τεντόγλου δεν θα τον νευριάζεις!

Δώστε του και γόβες: Οι έπικ αντιδράσεις του ίντερνετ για τον Τεντόγλου

Τον Μίλτο Τεντόγλου δεν θα τον νευριάζεις!


Δεν ήξεραν, δε ρώταγαν, θα μπορούσε να πει κάποιος. Και μάλλον θα είχε δίκιο. Από χθες ο ιντερνετικός -και όχι μόνο- κόσμος γυρίζει γύρω από το μπιφ της Έλενας Ακρίτα με το ΚΚΕ (τρομερό τάιμινγκ, συγχαρητήρια) και το άλμα του Μίλτου Τεντόγλου στο Λιεβέν. Τα άλματα καλύτερα. Γιατί το ένα του το ακύρωσαν.

Τι το ήθελαν; Βιώσαν την αθλητική οργή του πιο κουλ αθλητή που έβγαλε ποτέ αυτή η χώρα. Κι όμως, νευριάζει τελικά ο Μίλτος Τεντόγλου και όταν νευριάζει, “γράφει” την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο.

 

Και έγινε χαμός.

Όπως λογικά ήδη θα γνωρίζετε και αν δεν το γνωρίζετε, θα το μάθετε, του ακύρωσαν το άλμα που έκανε στα 8.40 λόγω παπουτσιών. Φυσικά απάντησε Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου με ένα μεγαλοπρεπέστατο “don't care about an 8.40 jump. I can jump it whenever the fuck I want. It's just unfair. I'm disgusted”. Με λίγα λόγια τους είπε ότι μπορεί να πηδήξει στα 8.40 όποτε θέλει. Και το εννοούσε.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο με 8.41. Με άλλα παπούτσια. Ας του έδιναν και γόβες (θα καταλάβετε πού το πάμε παρακάτω”. Και αφού ηρέμησε, έστειλε και ένα μήνυμα σε όσους τον στήριξαν, έστω και διαδικτυακά. «Έλληνες, είστε οι μεγαλύτερες παιχτούρες σε όλη την Ευρώπη, ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τα επικά σχόλια», έγραψε στο Instagram.

Τι εννοείτε ότι δεν έχετε δει τα επικά σχόλια στο Twitter; 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα