Ήταν ένα απλό Σάββατο στο Χαλάνδρι όταν συνάντησα τον Μέσι. Ναι, τον Λιονέλ Μέσι. Δεν με πιστεύετε; Μετά την ιστορία που πρόκειται να σας διηγηθώ, θα με πιστέψετε και όχι μόνο θα με πιστέψετε, αλλά θα κάνετε ό,τι έκανα και εγώ για να τον συναντήσετε.

Η καλή μέρα, λένε, από το πρωί φαίνεται. Θα συμφωνήσω. Μια καλή μέρα για μένα ξεκινάει με καφέ, όπως άλλωστε για τους περισσότερους ανθρώπους γύρω μου. Έτσι βρέθηκα στο Χαλάνδρι, ελεύθερος από τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις λόγω της ημέρας. Μετά τις πρώτες αναγνωριστικές βόλτες στην υπέροχη αυτή περιοχή, έκανα μια στάσηγια καφεδάκι. Πλήρωσα τον καφέ και το πρωινό μου με την πιστωτική κάρτα Mastercard® από την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος και κάθισα σε ένα πάσο να τα απολαύσω έχοντας ακόμα την κάρτα στο χέρι μου.

Γιατί;

Μα γιατί με την κάρτα μου ανοίγεται ένας νέος κόσμος με αρκετό τάνγκο, ντρίμπλες, θεαματικά κοντρόλ απίθανα γκολ και πολλά, πολλά σπασμένα ρεκόρ. Είχα πλέον πρόσβαση στη σελίδα με αποκλειστικό υλικό από τη ζωή του Messi από την Mastercard και την Εθνική τράπεζα, το οποίο μου δίνει τη δυνατότητα να μπω για τα καλά στη ζωή του Μέσι με αποκλειστικά βίντεο από την καθημερινότητά του αλλά και άρθρα με τις απίστευτες στιγμές που μας χαρίζει και όλα αυτά, επειδή είμαι καρτούχος της Mastercard. Βέβαια, αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Μόνο και μόνο επειδή πραγματοποίησα την πληρωμή μου με την πιστωτική μου κάρτα, μπορώ να διεκδικήσω συλλεκτικά δώρα με την υπογραφή του ειδώλου αλλά και διπλά εισιτήρια για αγώνες του UEFA Champions League στο εξωτερικό και μάλιστα με διαμονή και αεροπορικά να συμπεριλαμβάνονται στο μεγάλο δώρο (!!!). Είναι να μην συνεχίσεις και με άλλες αγορές; ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Για αυτό κι εγώ συνέχισα εκείνο το Σάββατο και πήρα παπούτσια, κάτι ρούχα για το γυμναστήριο, πήγα και για ένα φαγητάκι και με κάθε μου αγορά στην οποία πλήρωνα με την πιστωτική κάρτα Mastercard από την Εθνική Τράπεζα ένιωθα όλο και πιο κοντά στον Αργεντίνο «μάγο»!

Που λέτε λοιπόν, έως τις 13 Νοεμβρίου ως καρτούχος πιστωτικής κάρτας Mastercard από την Εθνική Τράπεζα, μπορώ να διεκδικήσω τόσα πολλά αντικείμενα από τη ζωή του όπως: υπογεγραμμένη μπλούζα, subbuteo φιγούρα του, μαγνητάκι False 9, κονκάρδα με τη σημαία της Αργεντινής, ταυτότητα με το όνομα του σκύλου του Μέσι, “Hulk” και άλλα και είναι τόσο που μέχρι και στον ανηψιό μου μπορεί να χαρίσω ένα από αυτά. Ή μήπως να είναι ο μικρός το «plus one» μου για την ταξιδάρα; Έχω πολλά να σκεφτώ τελικά μετά από αυτό το Σάββατο…

Το μόνο που δεν έχω να σκεφτώ όμως είναι πως το Σάββατο που χρησιμοποίησα αποκλειστικά την πιστωτική μου κάρτα Mastercard από την Εθνική Τράπεζα θα τη θυμάμαι για πολύ καιρό, αφού μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω τον Μέσι καλύτερα. Μετά από κάθε αγορά που πραγματοποιούσα, είτε αυτή ήταν ένας απλός καφές ή ένα ζευγάρι παπούτσια, εμφανιζόταν μπροστά μου. Δεν συναντάς και κάθε μέρα τον GOAT, σωστά; Δεν αναφέρομαι στους καρτούχους Mastercard, αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά αυτό το συναίσθημα.