Πόσο λάθος μπορεί να πάει μια μεταγραφή; Πάρα, πάρα, πάρα πολύ αν είσαι η Φενέρ κι έχεις πάρει τον Μίχα Ζάιτς.

https://t.co/ZZMdzuZhP8

Κατάθεση χρημάτων σε  λάθος λογαριασμό έκανε η Φενέρμπαχτσε σε ολλανδική εταιρεία αυτοκινήτων. Όταν κλήθηκε να εξοφλήσει την Έμπολι για τη μεταγραφή του Μίχα Ζάιτς, αντί να πληρώσει τους Ιταλούς έστειλε χρήματα σε μια ολλανδική εταιρεία αυτοκινήτων. 

https://t.co/eGFibmHzU2

Η τελική κατάθεση  (του συνολικού ποσού των τεσσάρων εκατομμυρίων που ήταν προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο του 2021 δεν κατέληξε ποτέ στο λογαριασμό της Έμπολι. 831.000€ μπήκαν στο λογαριασμό πωλητή αυτοκινήτων στην Ολλανδία. Όταν κατάλαβαν οι Τούρκοι ότι κάτι πήγε λάθος, ζήτησαν να ακυρωθεί η συναλλαγή. Ne dedin? (Τι είπατε) ρώτησαν οι Ολλανδοί κι αρνήθηκαν.   

https://twitter.com/hashtag/Turkey?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Δεν είδαν χαΐρι με δαύτους οι Τούρκοι και στράφηκαν στη δικαιοσύνη. Η υπόθεση ακολούθησε τη νομική οδό με τους Τούρκους να δικαιώνονται από το δικαστήριο και να παίρνουν πίσω το ποσό, το οποίο ακολούθως θα μεταφερθεί στην Έμπολι για την αποπληρωμή της μεταγραφής. Τον 27χρονο Σλοβένο μεσοεπιθετικό είχε  βάλει στο στόχαστρο και ο Ολυμπιακός.

https://twitter.com/hashtag/Olympiacos?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με τους Πειραιώτες,  η Φενέρμπαχτσε επικράτησε εκτός έδρας της Χατάισπορ με 2-1 και βρέθηκε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας του τουρκικού πρωταθλήματος. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Φενέρμπαχτσε, Βότορ Περέιρα, τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι η νίκη, προκειμένου οι Τούρκοι να αποκτήσουν προβάδισμα σε ένα πολύ ισορροπημένο όμιλο στο Europa League.