Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες λόγων για τους οποίους αναγκάζεται να μετακομίσει κανείς. Οι ευχάριστοι, οι δυσάρεστοι, εκείνοι με τους οποίους μπορείς να ταυτιστείς και εκείνοι με τους οποίους δεν μπορεί. Σε αυτούς τους τελευταίους, ανήκει και ο λόγος που ο Κριστιάνο Ρονάλντο, άλλαξε σπίτι σε μόλις μια εβδομάδα. 

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής έφυγε από τη βίλα 6 εκατομμυρίων ευρώ όπου διέμενε, γιατί τον ενοχλούσαν τα… πρόβατα που βέλαζαν στο διπλανό κτήμα. Σύμφωνα με τη Sun, μετακόμισε σε μόλις μια εβδομάδα από το πολυτελές σπίτι στο οποίο σχεδόν μόλις είχε μετακομίσει, γιατί πιο δίπλα έμεναν ζώα και τα ζώα έκαναν θόρυβο. 

Η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, μπορεί να είχε πρόσφατα δημοσιεύσει μια φωτογραφία η οποία φλέξαρε χαλάρωση στην εξοχή, με τα παιδιά του ζευγαριού να ζουν χαλαρές στιγμές στο νέο σπίτι της οικογένειας, αλλά όλο αυτό δεν κράτησε πολύ. Τα πρόβατα χάλασαν γρήγορα το όνειρο. ΟΚ, το σχετικό δημοσίευμα κάνει λόγο και για ζητήματα ασφαλείας που ανάγκασαν τον Ρονάλντο να αλλάξει σπίτι, αλλά αυτό με τα πρόβατα ακούγεται πιο ενδιαφέρον. Δηλαδή, εμείς γελάσαμε. Έλα και εσύ γέλασες, παραδέξου το.