Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, το άνοιγμα των γυμναστηρίων στις 31 Μαΐου θα γίνει με υγειονομικά πρωτόκολλα, παρόμοια με της προηγούμενης φοράς και σίγουρα θα υπάρχουν self test.

https://t.co/Jo9ObXa0Rh

Σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου ο οποίος μίλησε για τη σημασία της σωματικής άσκησης και της άθλησης αλλά και για την ανάγκη στήριξης των γυμναστηρίων απάντησε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης συμφώνησε ότι “τα γυμναστήρια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επούλωση των επιπτώσεων της πανδημίας στην υγεία και στο σώμα μας. Δεν σας κρύβω, επειδή πέρασα κι εγώ πρόσφατα μια περιπέτεια υγείας θα γραφτώ πρώτος σε γυμναστήριο και θα καλέσω και τους συμπολίτες μας να το κάνουν. Να γραφτεί και ο υπόλοιπος κόσμος. Χρειάζονται στήριξη τα γυμναστήρια και θα συνεχίζουμε να τα στηρίζουμε και μετά την επαναλειτουργία τους” είπε.

https://twitter.com/EDMONDD24950465/status/1369932104964915200?ref_src=twsrc%5Etfw

Δεν ξεχνά κανείς την άβολη στιγμή της πρώτης καραντίνας, όταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι είχε πάρει τα κιλά της καραντίνας.

https://t.co/hpk9mvdjVa

Τότε ο υπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε ότι ήθελε να πάει γυμναστήριο, προσθέτοντας ότι δέχθηκε κριτική από δημοσιογράφο πως έβαλε 15 κιλά. Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε το σχόλιο που κανείς δεν θέλει να ακούσει: «λίγα κιλάκια τα έχετε πάρει υπουργέ. 15 όχι δεν έχετε πάρει, αλλά 7-8 πρέπει να τα έχετε πάρει», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στον υπουργό Ανάπτυξης.