Ο Πάνος Μουζουράκης, ο τραγουδιστής, ηθοποιός και κριτής, ο άνθρωπος που έχει τραγουδήσει Το Σαλάμι και μοιάζει με τον Φλόκι από την τηλεοπτική σειρά Vikings, βρέθηκε στην εκπομπή ”Ενώπιος Ενωπίω” του Νίκου Χατζηνικολάου. Εντάξει, αυτό δεν είναι κάτι νέο, δημόσιο πρόσωπο είναι, φυσικά και θα βρεθεί διάφορες εκπομπές.

Ευτυχώς, όμως, δεν βρέθηκε στην εκπομπή του Τάκη και του Άκη γιατί μάλλον δεν θα περνούσε και πολύ ωραία. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, θα εισέπραττε ένα μεγαλοπρεπέστατο ”ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ”. Ναι, ξέρουμε, ρίχνουμε το επίπεδο αλλά το βίντεο είναι αναγκαίο για να καταλάβουν και οι μη γνωρίζοντες τι ακριβώς εννοούμε.

Ο γνωστός τραγουδοποιός, λοιπόν, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τη μετακόμιση της οικογένειάς τους από την Ελβετία στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη. Εκεί, κάτι πήγε λάθος.”Γεννήθηκα στην Ελβετία και σε ηλικία 8 ετών ήρθαμε στην Ελλάδα. Μεταφερθήκαμε από την Ελβετία του ’87 στην Ελλάδα του ’87, όπου τότε είχαμε κερδίσει και το Ευρωμπάσκετ. Ήταν μία ωραία εποχή. Μετακομίσαμε στη Θεσσαλονίκη, στην Τούμπα. Τότε, λόγω περιοχής, έπρεπε να επιλέξεις ομάδα. Εγώ, όμως, δεν γνώριζα τους κανόνες. Οπότε είχα γίνει ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο και Άρης στο μπάσκετ διότι ήθελα να είμαι με τον νικητή”. Όπως λέμε Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός στο μπάσκετ.