Ο κριτής του Master Chef και ίσως ο πιο αγαπητός σεφ στην Ελλάδα, διαφέρει από τους υπόλοιπους συναδέλφους του και ένα επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής είναι αρκετό για να το διαπιστώσει κανείς. Εκτός από την αγάπη του για το φαγητό και τη μουσική, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι γνωστός και για την ”αρρώστια” του για τον Πανιώνιο. Ε, ήταν απόλυτα λογικό λοιπόν να πάρει μέρος και στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του κυπέλλου το 1998.

Για την ακρίβεια, όχι απλά συμμετείχε σε αυτούς, αλλά είχε μάλιστα και πρωταγωνιστικό ρόλο. Όπως αποκάλυψε στο χθεσινό επεισόδιο του Master Chef την ώρα που δοκίμεζα ένα πιάτο του διαγωνιζόμενου, ο κριτής είχε σκαρφαλώσει στο λεωφορείο.

“Εμένα βρήκες; Έχεις δει μία κλασική φωτογραφία που κυκλοφορεί από το Κύπελλο του 1998 στην Πλατεία; Με έναν τύπο με κόκκινο μπουφάν που είναι πάνω στο πούλμαν;”, με τον διαγωνιζόμενο να απαντά: “Ξέρω πως είσαι κάπου εκεί κοντά” και τον Κουτσόπουλο να λέει “όχι κάπου εκεί κοντά, εγώ είμαι αυτός πάνω στο πούλμαν”.

Οι χρήστες του Twitter δεν ήθελαν και πολύ για να βρουν αυτή τη φωτογραφία και μέσα σε λίγα λεπτά, βρέθηκε το επικό στιγμιότυπο με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πάνω στο πούλμαν να πανηγυρίζει έξαλλα τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του κυπέλλου. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, ποιος μπορεί να αμφιβάλλει ότι ο τύπος με το κόκκινο μπουφάν είναι ο θείος Λεωνίδας;

https://twitter.com/KoutsopoulosLeo?ref_src=twsrc%5Etfw