Ο μούσιας, James Harden, φώναζε εδώ και κάποιους μήνες ότι θέλει να φύγει από το Χιούστον. Οι άνθρωπο των Ρόκετς που είχαν φτάσει κι αυτοί στα όρια τους με τη συμπεριφορά του παίκτη, έκαναν πράξη την επιθυμία του και έτσι ο άνθρωπος που σκοράρει όπως θες αλλά δεν κάνει άμυνα ούτε με τάμα, γίνεται μόνιμος κάτοικος Brooklyn. 

Οι Nets προχώρησαν σε ένα trade που ο μόνος όρος που μπορεί να το χαρακτηρίσει είναι All in. Πλέον η ομάδα έχει Kevin Durant, Kyrie Irving (ναι, αν εμφανιστεί) και James Harden αλλά καθόλου πάγκο και μέλλον. Οι Κάρις ΛεΒέρτ, Ντάντε Έξουμ, Ρόντιονς Κούρουκς, τέσσερα πικ πρώτου γύρου (συμπεριλαμβανομένου και το πικ που πήραν οι Καβαλίερς από τους Μπακς για το 2022) και ακόμα τέσσερα swaps καταλήγουν στο Χιούστον ως ανταλλάγματα για τα διάσημα μούσια του κόσμου. 

Το πρόβλημα είναι ότι αν εξαιρέσεις τον υπερπαίκτη Kevin Durant που είναι στρατιώτης πάντα και παντού, ο Kyrie και ο James τα έχουν τα θεματάκια τους. Δεν είναι από τους πιο πειθαρχημένους παίχτες που θα συναντήσεις στη ζωή σου. Ο Kyrie πριν λίγες μέρες εξαφανίστηκε και κάποιοι τον είδαν σε ένα πάρτι, ο μούσιας δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φυσική κατάσταση και δεν ξέρουμε αν ο συνδυασμός των 2 θα έχει ως αποτέλεσμα ένα εντυπωσιακό/θεαματικό μπάσκετ, ή να αναστενάξουν τα κορονοπάρτι του Brooklyn. Αν ο Kevin Durant καταφέρει να πείσει τα παιδιά ότι είναι αθλητές εκατομμυρίων και όχι 18χρονα που μόλις τέλειωσαν το σχολείο και τα άφησαν ελεύθερα στην Πάρο, τότε ναι, θα έχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αν όχι, βάλτε ό,τι οικονομίες έχετε, βρείτε ένα καλό spot στο Brooklyn και ανοίξτε ένα μπαρ ή ένα στριπτιτζάδικο γιατί που θα πάει θα τελειώσει η καραντίνα και θα τους έχετε πελάτες.