Ο Kylian Mbappe, ο γάλλος σουπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν,έκανε repost ένα story φίλου του, ο οποιός έπαιζε FIFA στο νέο ps5. Ο Κιλιάν την ώρα που κάνει repost, φαίνεται να ακούει Κωνσταντίνο Αργυρό και πιο συγκεκριμένα το γνωστό τραγού “Πόσο”.

 

Μεγάλη χαρά πήρε και ο έλληνας τραγουδιστής που είπε “ας τον κάνω μωρέ τον πιτσιρικάκο ένα story μπας και πάρει κάνα follower ή λίγο fame έστω. Να πάει εκεί στους φίλους στην ομάδα να λέει με έκανε στόρι ο Αργυρός”. Και έτσι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε στόρι και tag τον Κιλιάν Εμπαπέ γράφοντας “My fav French player”. Μπράβο ρε Κωνσταντίνε που έχεις φτάσει τόσο ψηλά αλλά ακόμα δίνεις χαρά σε έναν 20χρονο πιτσιρικάκο από τη Γαλλία.  

Τέλος για να είμαστε ειλικρινείς, υπάρχει ένας θρύλος του ποδοσφαίρου που άκουγε ελληνικά και δεν είχε χάσει πρόγραμμα για πρόγραμμα στα ελληνικά μπουζούκια Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ροναλντίνιο. Δεν είναι λίγες οι Κυριακές που μεσημέρι ήταν στο Μιλάνο και έπαιζε ματς με την τότε ομάδα του , AC MILAN και το βράδυ ήταν πρώτο τραπέζι πίστα σε κάποιο μπουζούκι. 

Εδώ έχουμε Αντώνη Ρέμο, Νίκο Βέρτη, Μάρκο Σεφερλή και Ροναλντίνιο να τραγουδάνε :