Το έχουμε γράψει και το έχουμε ξαναγράψει, αλλά αυγουστιάτικα δουλέυουμε ακόμη, επομένως δεν μας νοιάζει τι πιστεύεις, θα το ξαναγράψουμε! Όλα όσα ζούμε το τελευταίο διάστημα, έχουν βγάλει από τα ρούχα του, κοτζάμ Τσάρλι Μπρούκερ, που απηύδησε και μας τα είπε έξω από τα δόντια. “Δεν θα ξαναβγεί νέο Black Mirror, γιατί όλοι μας πλέον ζούμε το Black Mirror“. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε περαιτέρω νομίζουμε, μια γύρα να κάνεις σε τηλεόραση, εφημερίδες, διαδίκτυο φτάνει και περισσεύει για του λόγου το αληθές.

Χαζεύοντας λοιπόν σήμερα, πέσαμε πάνω σε ακόμη μια είδηση, τέτοιου επιπέδου και βεληνεκούς. Στην Premier League, υπάρχει πλέον η σύσταση ο διαιτητής να βγάζει κόκκινη κάρτα σε όποιον ποδοσφαιριστή βήξει εσκεμμένα στον άνθρωπο που κρατά τη σφυρίχτρα ή στον αντίπαλό του. Αυτό ακριβώς, τίποτα παραπάνω, όπως θα έλεγε νέτα, σκέτα και προβοκατόρικα ο τιμημένος πρόεδρος του Εδεσσαϊκού.

Αν ερμηνεύουμε σωστά, την κατεύθυνση των συστάσεων, λογικά στο φτέρνισμα θα πέφτει κίτρινη κάρτα και σε ξύσιμο μυτούλας, προειδοποίηση. Ζούμε υπέροχες στιγμές, από εκείνες που θα λέμε στα εγγόνια μας αν κάνουμε δίχως να χρειαστεί να τις φουσκώσουμε.