“Εάν κάποιος σας λέει πως τα όνειρά σας είναι πολύ μεγάλα, απλά πείτε ευχαριστώ και δουλέψτε σκληρότερα και εξυπνότερα για να τα μετατρέψετε σε πραγματικότητα. Να πιστεύετε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, τους προπονητές, τις ομάδες και τους οπαδούς που έχω γνωρίσει και με τους οποίους έκανα ένα τέτοιο ταξίδι.”

Όσο κι αν αρνούμαστε να το χωνέψουμε… είναι γεγονός! Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ένας απ’ τους πιο χαρισματικούς ποδοσφαιριστές που ‘χει βγάλει αυτό εδώ το σύμπαν, ανακοίνωσε τα ξημερώματα κι επίσημα ότι σταματάει την μπάλα και μ’ αυτό το συγκινητικό ποστάρισμά του στο instagram του, μας ανάγκασε να πάρουμε τα μυξομάντηλά μας και να κάτσουμε να μυξοκλαίμε. Κοτζάμ μαντράχαλοι! 

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να βολόδερνε από ‘δω και από ‘κει, σε Κίνες και Αμερικές, ωστόσο δεν γίνεται έτσι εύκολα να ξεχάσουμε τις χαρές που μας έχει δώσει μ’ αυτές τις γκολάρες που θα δεις και παρακάτω. Υποστήριζες δεν υποστήριζες την Τσέλσι φίλτατε, δεν γίνεται να μην δώσεις ένα τεράστιο ΡΙΣΠΕΚΤ σ’ αυτόν εδώ τον τύπο.

Τελειώνοντας να γράψουμε κι ένα “τι έκανες μωρή παικτούρα;”. Σ’ ευχαριστούμε για όλα.heart