Πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις οτιδήποτε, τσέκαρε εδώ τον διαγωνισμό για 3 γαμάτα μπλουζάκια Rabona Tees…

Το ποδόσφαιρο είναι κάτι πολύ παραπάνω από 22 μαντραχαλαίους που κυνηγάνε σαν τρελοί μια μπάλα στα χορτάρια. Το ποδόσφαιρο είναι συναισθήματα έντονα, πολλά και διαφορετικά. Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές.

Ο κόσμος παίζει μπάλα, βλέπει μπάλα, ξυπνάει με μπάλα, κοιμάται με μπάλα γιατί να μην την φοράει κιόλας; Σκέψου λοιπόν να μπορείς όλη μέρα να έχεις αυτές τις στιγμές μαζί σου. Έτσι σκέφτηκαν τα παλικάρια από τα Rabona Tees και αποφάσισαν να συμβάλλουν σε αυτό. Για τσέκαρε…

Τα Rabona Tees είναι σαν όλους εμάς. Βλέπουν το ποδόσφαιρο από την γωνία που τους (και μας) αξίζει. Είναι Against Modern Football και μπορείς πολύ εύκολα να το καταλάβεις από τα γαμάτα μπλουζάκια που φτιάχνουν και σχεδιάζουν. Αποθεώνουν το παλιό καλό ποδόσφαιρο στο οποίο τα φράγκα και ο άκρατος επαγγελματισμός δεν είχαν κάνει ακόμη γερό μπάσιμο. Αγαπούν την ποδοσφαιρική αλητεία του Καντονά και του Φάουλερ. Την καλώς εννοούμενη αλητεία που μεγάλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει γενιές παθιασμένων αντρών.

Φυσικά έχουν και αναφορές στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, πάντα όμως με επίκεντρο τις όμορφες και έντονες ποδοσφαιρικές στιγμές. 

Τα μπλουζάκια που βλέπεις είναι συλλεκτικά. Όχι γιατί έτσι αποφάσισαν να τα βαφτίσουν έτσι, αλλά γιατί κάθε σχέδιο βγαίνει σε περιορισμένο αριθμό και μόλις αυτός εξαντληθεί δεν φτιάχνονται. Είναι όντως συλλεκτικά μαν!

Οι Rabona Tees συμπλήρωσαν: “Τα μπλουζάκια είναι σε κλασική γραμμή 100% semi-combed Ringspun cotton 190 γραμμαρίων έτσι ώστε να αποφύγουμε το κλασικό μάζεμα μετά το πλύσιμο. Το τύπωμα γίνεται με την μέθοδο DTG ( Direct to Garmet ) δηλαδή απευθείας στο ύφασμα εξασφαλίζοντας έτσι ζωντανά χρώματα, απαλή υφή χωρίς να προστίθεται εξωτερικό σώμα πάνω από τις ίνες του ρούχου, και αντοχή στον χρόνο.”

Οι τιμές είναι… τίμιες αφού παίζουν στα 18€ και μπορείς να τις τσεκάρεις στο Facebook ή στο site των Rabona Tees.