“Καλησπέρα σας, από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. 

Σε λίγα λεπτά αναμένεται να ξεκινήσει το ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα σε Θύρα 13 και Ελληνική Αστυνομία.

Ο γεμάτος από δακρυγόνα ουρανός των Αμπελοκήπων προδιαθέτει για έναν όμορφο αγώνα. Το ίδιο και τα πεφταστέρια που μπορείτε κι εσείς να απολαύσετε από το πλάνο που μας χαρίζει μόλις τώρα ο σκηνοθέτης του αγώνα. Ευχαριστούμε Παντελή.

Σε φόρμα βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι που μετρούν μόλις μια ήττα σε 13 αγωνιστικές.

Από την άλλη μεριά, η Θύρα 13 δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα της, αλλά με την έλευση του νέου τεχνικού θέλει να ορθοποδήσει και πάλι. 

Να υπενθυμίσουμε ότι οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Θράσο από Κυψέλη, καθώς τραυματίστηκε από μαδέρι στο εκτός έδρας παιχνίδι στο Περιστέρι με τους Φενταγίν. 

Στα θετικά των γηπεδούχων, είναι η επανένταξη του Λιάκουρα του “Ακάμπ” στο ρόστερ, έπειτα από την τρίχρονη κράτηση του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι δύο ομάδες δίνουν τα χέρια και το παιχνίδι αρχίζει.

5ο λεπτό: Οι αναγνωριστικές “φάπες” έχουν πέσει στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η Θύρα 13 πιέζει σε όλο το γήπεδο με μολότοφ.

10ο λεπτό: Γκοοοοοοολ 1-0! Το σκορ ανοίγει πολύ νωρίς, όταν Τάκης από West Block βρίσκει εκπληκτικά τον Μήτσο από Πετράλωνα στην μεγάλη περιοχή και ο ίδιος δε χάνει την ευκαιρία να σκοράρει με διαφημιστική ταμπέλα, μπροστά στον Παύλο το “Χουντικό” από το Αστυνομικό τμήμα Περάματος.


25ο λεπτό: Γκοοοοοοολ 2-0! Τετ-α-τετ ο Λιάκουρας ο “Ακάμπ”, ντροπιάζει τον αμυντικό και πλασάρει με καδρόνι στη δεξιά γωνία. Ανήμπορος να αντιδράσει με χημικά ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Το σύστημα του νέου τεχνικού των γηπεδούχων με μολότοφ-πινακίδες-καδρόνια φαίνεται να αποδίδει καρπούς.

48ο λεπτό: Δοκάρι για την Αστυνομία: Οι φιλοξενούμενοι έχουν μπει δυνατά στο παιχνίδι και καταφέρνουν στα πρώτα λεπτά μετά την ανάπαυλα και αφοπλίζουν τον Άκη από Νέο Κόσμο και τον Παντελή τον “Γαυροκτόνο”

55ο λεπτό: 2ο Δοκάρι για την Αστυνομία! Σωρεία ευκαιριών για τα παιδιά από τη ΓΑΔΑ, αλλά το γκολ δεν έχει έρθει ακόμα. Ο κόουτς έχει αλλάξει το σχήμα από 4-4-2 με ρόμβο, σε 4-3-3, με δεξί εξτρέμ τον Νικόλαο τον “Αναρχικοφονιά”.

75ο λεπτό: Γκοοοοοοολ 3-0! Το πάρτι συνεχίζεται για τη Θύρα 13 που δεν σταματάει πουθενα! Πετυχαίνει και 3ο γκολ με το συνήθη ύποπτο, τον Πάνο από Ζωγράφου. Έπειτα από τρομερή συνεργασία όλης της ομάδας, ο Πάνος βρίσκεται μόνος του απέναντι σε άδεια εστία και στέλνοντας τον πυροσβεστήρα στο γάμα, κλειδώνει την τέταρτη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

87ο λεπτό: Γκοοοοοολ 3-1! Το γκολ της τιμής έρχεται από τον Γεώργιο τον “Φιλοχουντικό”, o oποίος με χημικά κερδίζει τον Αλέκο από Μad Boys σε μια αμφισβητούμενη φάση, καθώς ο επιθετικός της Αστυνομίας φέρεται να τον έχει βρει με το γκλομπ.


Έχουν περάσει ήδη 20 λεπτά από το σφύριγμα της λήξης και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. 

Με το τελικό σκορ στο 3-1, η αστυνομία καταθέτει ένσταση για το παιχνίδι. Ισχυρίζεται ότι ο προπονητής της Θύρας 13, ο Μπάμπης ο “Λάρυγγας”, κοούτσαρε χωρίς ντουντούκα. 

Όπως και να έχει, το ντέρμπι κύλησε ομαλά και χωρίς ευτράπελα. Σε αντίθεση με ότι έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν, ούτε ένας ποδοσφαιριστής δεν εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο.

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε μαζί μας το Live Blogging του μεγάλου ντέρμπι.

Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακου!