Πήγε ο ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ, ένα τσιγάρο δρόμος από τη Θεσσαλονίκη, και παραλίγο να κάψει, να κάνει στάχτες κι αποκαΐδια από τώρα τα όνειρα του Σαββίδη για καλή πορεία φέτος. Ειδικά φέτος.

Και λέμε ειδικά φέτος, διότι ο Ιβάν ο τρομερός που κόβει στην ομάδα χρήμα σα νομισματοκόπος, άλλαξε τα πάντα μέσα στην ομάδα.

Τα πάντα εκτός -μέχρι τώρα- του dna αυτής της ομάδας. Ακόμα και οι πιο «άρρωστοι» ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ λένε ότι αυτό που κατάφερε κόντρα στη Λοκομοτίβα, να χάσει 2-1 (και πάλι καλά που έβαλε το γκολ ο Μακ στις καθυστερήσεις!), μπορεί να το κάνει μόνο ο… ΠΑΟΚ. Ουδείς άλλος.

Γιατί όμως ο δικέφαλος κόντεψε να προσγειωθεί ανώμαλα, λες κι έπεσε σε ενέδρα κυνηγών που πυροβολάει μπεκάτσες;

  1. Ο Τούντορ δεν είχε μαζί του τον τραυματία Αθανασιάδη. Όπως και να το κάνεις, από τις 10 χαμένες ευκαιρίες, μία θα την πετύχαινε.
     
  2. Ο Κροάτης τεχνικός είχε… φροντίσει -παρά την απουσία Αθανασιάδη- να τα σπάσει και να αποκλείσει τους Λούκας και Περέιρα, οι οποίοι το ‘παιξαν στην προετοιμασία επαναστάτες χωρίς αιτία (κανονικά όμως).
     
  3. Ο δικέφαλος στερήθηκε τις απουσίες Ρατς και Νομπόα. Λογικά την Πέμπτη στον επαναληπτικό θα είναι στην Τούμπα και θα βοηθήσουν, Θεού θέλοντος.
     
  4. Η άμυνα θύμιζε την ελληνική διαπραγματευτική ομάδα κόντρα στον Σόιμπλε. Έμπαζε από παντού, ειδικά από τα πλάγια και οι απαντήσεις της ήταν αδύναμες, σαν τον χρεοκοπημένο που περιμένει αγαθοεργία.
     
  5. Ανικανότητα στο σκοράρισμα. Καλή η δημιουργία (κι αυτή ελέγχεται λόγω της καφετέριας-αντιπάλου), αλλά μπροστά ο Μακ έπρεπε να περάσει και τον τερματοφύλακα για να δει καθαρά τα δίχτυα. Πιο πριν, νόμιζε ότι η μπάλα έπρεπε να περάσει από το μάτι της βελόνας.
     
  6. Βελόνα που είχαμε πάρει όλοι όσοι είδαμε το ματς και τσιμπιόμασταν για να ξυπνήσουμε από το θέαμα… ΠΑΟΚ. Που θύμισε την Εθνικάρα μας κόντρα στα Νησιά Φερόε-ψαράδων. 
     
  7. Διότι το χθεσινό μόνο ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να το πετύχει…


ΥΓ. Την επόμενη φορά να μη δείξει από πειρατικό live streaming η Νοva. Να βάλει τη live μετάδοση του Σπορ FM. Ντροπή για τα 60 ευρώπουλα το μήνα που ζητεί και για την όλη πολιτική της. Όποιος έχει Nova, ξέρει…