Όταν τ’ αδέρφια εδώ μέσα είχανε ιδέες, κάτι γατάκια Ιταλοί ακόμα φτιάχνανε τα μακαρόνια ΜΟΝΟ για καρμπονάρες και για ναπολιτάνες. Αλλά έτσι είναι, βλέπεις οι γείτονες το καλαμάκι το ‘χουν μόνο για κοκτέιλ και για κοκα-κόλες. Δεν το ‘χουν για φραπέ! (Που όλοι το ξέρουν, δεν πίνεται χωρίς καλαμάκι. Ή μήπως πίνεται;).
Όπως και να ‘χει, αγαπημένε Προβοκάτορα ανέβα στα κάγκελα! Αγαπημένη Προβοκατόρισσα, πανηγύρισε! Όπως μας πληροφόρησε το φιλαράκι Boredpanda.com, τα μπαρ στην Ιταλία, ήδη έχουν αρχίσει να διαβάζουν Provocateur. Κι εξαιτίας αυτού, ήδη έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν… μακαρόνια για να πίνουν τα κοκτέιλ και τ’ αναψυκτικά τους!
Η είδηση έγινε γνωστή απ’ το χρήστη του Reddit τον u/GranFabio που ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.
Η φωτογραφία πήρε 77K “like” και το μήνυμα διαδόθηκε. Κάποιοι σχολίασαν το πλαστικό… κυπελλάκι, αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση. Προς το παρόν ας μείνουμε στο μακαρόνι – καλαμάκι, που μάθε, δεν είναι το κλασικό του παστίτσιου, αφού οι Ιταλοί ήδη έχουν εταιρία που παρασκευάζει μακαρόνια με τρύπα ειδικά για καλαμάκια!
Κάπως έτσι λοιπόν, τα γειτονάκια μας το ‘χουν πιάσει το νόημα. Έχουμε μακαρόνια, έχουμε ποτάρες, ας τα βάλουμε μαζί.
Κι έτσι μπορείς οικολογικά ν’ απολαμβάνεις το ποτό σου…
Τη σαγκριά σου…
Ακόμα και το φραπέ σου!..
…και να συνεχίζεις να είσαι μια χαρά στυλάτος. Ή και όχι…
Μπράβο ρε Ιταλιάνοι! Μακάρι κι εδώ.