Ένα νέο τεστ σχέσεων είναι το καινούργιο trend στο TikTok και οι TikTokers συμφωνούν ότι το ξεφλούδισμα ενός πορτοκαλιού είναι ζωτικής σημασίας εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια σχέση που να διαρκεί.

Το νέο τεστ σχέσεων του TikTok, γνωστό με την ονομασία «Θεωρία Φλοιού Πορτοκαλιού», ισχυρίζεται ότι είναι σημάδι αληθινής αγάπης αν ο σύντροφός σου ξεφλουδίζει για σένα πορτοκάλια, χωρίς να του το ζητήσεις.

Και το τεστ του TikTok δεν περιορίζεται μόνο στο ξεφλούδισμα των πορτοκαλιών, αλλά μάλλον σε όλες τις μικρές πράξεις εξυπηρέτησης που δείχνουν τη φροντίδα του για εσένα.

TikTok: Υπάρχει αληθινή αγάπη στη φλούδα ενός πορτοκαλιού

Μπορεί η αληθινή αγάπη να βρεθεί σε ένα καθαρισμένο πορτοκάλι; Μια viral TikTok τάση, γνωστή ως «Θεωρία φλοιού πορτοκαλιού», λέει «ναι».

Το hashtag #OrangePeelTheory έχει συγκεντρώσει 34,4 εκατομμύρια προβολές στο TikTok την ώρα που δημοσιεύτηκε. Ισχυρίζεται ότι ένα άτομο που εκτελεί μικρές πράξεις εξυπηρέτησης για τον σύντροφό του, χωρίς να του ζητηθεί -όπως το ξεφλούδισμα ενός πορτοκαλιού- δείχνει πόσο πολύ νοιάζεται.

Και αυτό περιλαμβάνει πράγματα που οι σύντροφοί τους τους θα μπορούσαν να κάνουν και μόνοι τους, όπως εξηγεί η χρήστρια του TikTok Άννα Μπέρμιγχαμ σε ένα βίντεο σχετικά με την τάση.

«Ας πούμε ότι, για οποιονδήποτε λόγο, μισώ το ξεφλούδισμα πορτοκαλιών -αλλά μου αρέσουν πολύ τα πορτοκάλια. Ρωτάω τον σύντροφό μου, “Μωρό μου, σε πειράζει να ξεφλουδίσεις αυτό το πορτοκάλι για μένα;”» λέει η Μπέρμιγχαμ στο βίντεο της TikTok, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 1,1 εκατομμύρια φορές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Intronews.gr