Υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνουν ορισμένοι άντρες και κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν απίστευτα άβολα -ακόμα και όταν οι άντρες πιστεύουν ότι δεν κάνουν τίποτα κακό. Χρήστης του Reddit ρώτησε «Τι κάνουν οι άντρες και σας φαίνεται creepy;» τις απαντήσεις έδωσαν πολλές γυναίκες αλλά και άντρες. Αρκετά από αυτά ήταν πολύ άβολα και τέτοια περιστατικά είναι πέρα για πέρα αληθινά.

«Κάθονται δίπλα σου όταν είστε οι μόνοι δύο άνθρωποι σε ένα μέρος με πολλές, πάρα πολλές θέσεις».

«Στέκονται σε απόσταση αναπνοής όταν περιμένουν σε μια ουρά πίσω σου. I NEED SOME SPACE».

«Το ύψος μου είναι ένα τίμιο 1,57 και απεχθάνομαι όταν τύποι που μετά βίας γνωρίζω ή είναι ακόμα και εντελώς άγνωστοι με σηκώνουν από το έδαφος για να με αγκαλιάσουν».

«Κάθε φορά που οι τύποι ρωτούν τις μπαργούμαν ή τις σερβιτόρες, που έχουν ελάχιστη έως καθόλου αλληλεπίδραση μαζί τους, τι ώρα τελειώνουν τη βάρδιά τους».

«Να με πιάνει χαμηλά από τη μέση μου για να περάσει από δίπλα μου. Δεν υπάρχει λόγος γι’ αυτό και με κάνει να θυμώνω κάθε φορά. Την επόμενη, θα χειροδικήσω».

«Χαμογέλα λίγο ρε παιδάκι μου».

«Ένας άντρας μου απάντησε στο “Είμαι παντρεμένη” με “Ω, ναι; Πού είναι τότε ο άντρας σου;” Λες και οι παντρεμένες γυναίκες πρέπει να συνοδεύονται από τους συζύγους τους κάθε φορά που βγαίνουν από το σπίτι».

«Είμαι άντρας και μου έχει συμβεί πολλές φορές να μου μιλάει κάποιος άλλος άντρας για το πόσο δεν σέβεται τις γυναίκες, με τρόπο που να θεωρεί αυτονόητο ότι θα συμφωνήσω με όσα λέει».

«Να με ρωτάει αν μένω μόνη μου. Απλώς βρίσκω αυτή την ερώτηση τόσο creepy και ενοχλητική. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάνουν αυτή την ερώτηση όταν μιλάνε με άντρες».

«Να προσφωνούν γυναίκες που δεν τις γνωρίζουν “αγάπη μου” και “μωρό μου”. Απλά όχι, μην το κάνετε».