Η Gen Z ξαναχτυπά. Και αυτή τη φορά κάνει όλους τους Millennials συναδέλφους τους να κλαίνε για τα χαμένα νιάτα τους. Ένας χρήστης στο Reddit ζήτησε από τα άτομα που εργάζονται με νεότερους να μοιραστούν τις στιγμές που τους έκαναν να νιώσουν ότι έχουν μεγαλώσει και επισήμως. Ακολουθούν μερικές από τις πιο αστείες, και ελαφρώς συγκλονιστικές ιστορίες που μας έκαναν να ταυτιστούμε.

«Συζητούσαμε για το που βρισκόμασταν όταν έγινε το χτύπημα των Δίδυμων Πύργων και ένας συνάδελφος δεν μιλούσε καθόλου κατά τη διάρκεια της κουβέντας. Τελικά, δεν είχε γεννηθεί καν μέχρι το 2001».

«Κάποιοι συναδέλφοι μου παραπονιούνταν για το πόσο δύσκολο και άβολο είναι να συναντάς γυναίκες από dating apps. Τους ρώτησα αν χρειάστηκε ποτέ να καλέσουν στο σταθερό τηλέφωνο στο σπίτι μιας κοπέλας και να μιλήσουν πρώτα με τον πατέρα της, που είχε προλάβει να σηκώσει το τηλέφωνο. Με κοιτούσαν τρομοκρατημένοι».

«Κάποτε άκουσα έναν νεότερο συνάδελφο να λέει ότι δεν αντέχει καθόλου όταν, μεγάλοι άνθρωποι, που είναι γύρω στα 30 (!), προσπαθούν να συμβαδίσουν με τη μόδα και το στυλ. Είπε κάτι του τύπου “είσαι μεγάλος – απλά πάρε ένα τζιν, ένα πόλο, και μερικά New Balance”. Ήμουν 34 τότε, οπότε το να ακούω κάτι τέτοιο, ήταν τρομακτικό για εμένα ».

«Ένας συνάδελφος με ρώτησε τι είναι το καρτοτηλέφωνο. Εν τω μεταξύ, εργαζόμαστε σε τηλεφωνική εταιρεία».

«Ένας συνάδελφος με ρώτησε αν είχα παυσίπονα. Είπε πως “θεώρησα ότι η μαμά του γραφείο, σίγουρα θα έχει μαζί της”. Φυσικά και είχα».

«Ένα κορίτσι. μόλις επτά χρόνια μικρότερό μου, με ρώτησε αν έκανα ναρκωτικά όταν ήμουν νέος. Όχι νεότερος, αλλά νέος. Ήμουν 28».

«Κάποτε ένας από τους συναδέλφους μου προσπάθησε να μου κάνει προξενιό με τη μητέρα του».

«Στο εστιατόριο που δούλευα ξεκίνησε μια νέα συνάδελφος, γύρω στα 18. Μιλούσαμε για τηλεοπτικές εκπομπές και σειρές, και δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί, αλλά κατέληξα να αναφέρω το ένθετο με το πρόγραμμα της τηλεόρασης. Δεν είχε ιδέα τι ήταν αυτό. Της εξήγησα ότι έπρεπε να ψάξουμε σε αυτό το έντυπο για να μάθουμε τι ώρα παιζόταν μια εκπομπή και ότι έπρεπε να την παρακολουθήσουμε στην ώρα της, διαφορετικά θα έπρεπε να περιμένουμε την επόμενη προβολή. Με κοίταξε σαν να ήμουν τρελή. Δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι πριν μερικά χρόνια δεν μπορούσαμε να έχουμε άμεση πρόσβαση ή τουλάχιστον να μπορούμε να γράψουμε την εκπομπή».

«Οι νεότεροι συνάδελφοί μου πίστευαν ότι τα σταθερά τηλέφωνα ήταν στερεωμένα σε τοίχους για να μην τα κλέψουν».

«Είχαμε ένα άτομο που έκανε πρακτική στην εταιρεία μας και μια μέρα έτυχε να μιλήσουμε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανέφερα το MySpace και δεν είχε ιδέα για τι μιλούσα. Δεν το είχε ακούσει ποτέ».