Τέσσερις Ισπανίδες millennials, πολλά αποτυχημένα ραντεβού, άπειρες ερωτικές σκηνές. Χαρακτήρες γεμάτοι ανθρωπίλα, η ακατάστατη γυναικεία “ενηλικίωση” από τα 20 στα 30, ερωτικές σχέσεις που δεν βγάζουν πουθενά και ερωτικά βοηθήματα που δεν ξέραμε ότι υπάρχουν. Η σύνοψη της τρίτης σεζόν της ισπανικής ρομαντικής σειράς του Netflix. Α, κι ένας γάμος, μια κρίση των 30, σχέση με μικρότερο και ο χωρισμός από μια τοξική σχέση. 

Τι μας μαθαίνει η σειρά αυτή τη χρονιά; Το σεξ είναι υπέροχο (από τις αγαπημένες μας σκηνές τηλεοπτικού σεξ εδώ και καιρό), αλλά δεν αρκεί σχεδόν ποτέ για να σώσει μια σχέση χωρίς μέλλον. Κάπως ωρίμασαν τα κορίτσια. Η ζωή είναι δύσκολη, όση ψυχοθεραπεία και όσα βιβλία αυτοβοήθειας διαβάσουμε, τίποτα δεν μπορεί να σας προετοιμάσει για την πραγματικότητά της. Και το χάος της.  Η μισή σειρά είναι Sex and the City, η άλλη μισή Bridget Jones

Η Νταϊάνα Γκόμεζ προσφέρει μια σταθερή ερμηνεία ως η πρωταγωνίστρια που περνά τα μεγάλα προβλήματα της αγάπης, της εμπιστοσύνης και της δέσμευσης. Η Βαλέρια και ο Βίκτορ αποφάσισαν να έχουν μια σχέση χωρίς ταμπέλες, και εκείνη επιμένει ότι είναι εντάξει με αυτό. Δεν είναι. Το σεξ είναι υπέροχο. Αλλά, η σχέση τους περίπλοκη.  Η Κάρμεν (Paula Malia) αντιμετωπίζει την πεθερά της καθώς αρχίζει να χάνει τον έλεγχο του προγραμματισμού του γάμου της. Η Λόλα (Silma Lopez) θεωρεί ότι έχασε το sex drive της.  Και η Νερέα (Teresa Riott) είναι απογοητευμένη γιατί δεν μπορεί να βρει μια λεσβία για να παντρευτούν, να κάνουν ένα παιδί και να πάρουν ένα σκυλί και ένα σπίτι και όλα αυτά. Η Ελίζαμπετ Μπεναβέντ έγραψε μια σειρά από μυθιστορήματα για αυτές τις τέσσερις φίλες και τα ειδύλλια, τις περιπέτειες και τις ζωές τους. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο. Είναι όμως αυτό που χρειάζεται ένα βροχερό σαββατοκύριακο η ζωή μας. Παρέχει στους θεατές την ευκαιρία απλώς να χαλαρώσουν. Τα θέματα της γυναικείας ενδυνάμωσης και της φιλίας είναι πολύ εμφανή.  H σειρά εμβαθύνει στη σεξουαλική ζωή όλων των χαρακτήρων της, δημιουργώντας ένα από τα πιο καυτά σόου του Netflix. Δείχνει από την γυναικεία κουίρ σεξουαλικότητα σε όλο της το μεγαλείο, παθιασμένο σεξ στο ντους, στο τραπέζι, στη δουλειά, μέχρι τον αδέξιο εραστή που τελειώνει σε μισό λεπτό.  Δεν το είδαμε για την πλοκή.