Το γνωστό μότο των αμερικανικών εκλογών είναι ο τίτλος του 8ου επεισοδίου της 4ης σεζόν του Succession, εκεί όπου θα διαδραματιστεί μια σειρά καθοριστικών γεγονότων για την ιστορία και το μέλλον των αδελφών Ρόι. Όλο το επεισόδιο πραγματεύεται την πολυαναμενόμενη βραδιά των εκλογών, η οποία απαιτεί από τους Ρόι να βρίσκονται σε επαγρύπνηση στο στρατηγείο του οικογενειακού τους δικτύου, ΑΤΝ. Είναι ένα στοίχημα και για το ίδιο το κανάλι, καθώς μια καλή επίδοση στις τηλεθεάσεις «ενδυναμώνει» το προφίλ του καναλιού, αλλά και βάζει σε ανηφορική πορεία τη μετοχή του ομίλου.

Γυρισμένο με ένα στιλ «νευρικού ντοκιμαντέρ», σε ένα κλειστοφοβικό σκηνικό, με την κάμερα να διεισδύει από τα δωμάτια αποφάσεων και το Newsroom μέχρι το εκλογικό πλατό, ζούμε την τηλεοπτική μετάδοση των εκλογών παρέα με όλους τους μεγαλοπαράγοντες του καναλιού. Η βραδιά απαιτεί γερά νεύρα και στομάχι…

Για αυτό και ο Τομ, ο επικεφαλής του ATN -ο «βλάχος» σύμφωνα με την εν διαστάσει σύζυγό του Σιβ, γίνεται έξαλλος όταν του φέρνουν να φάει sushi από κάποιο τυχαίο deli. «Απόψε το πεπτικό μου σύστημα είναι βασικά κομμάτι του Συντάγματος» δηλώνει με το πομπώδες ύφος που τον χαρακτηρίζει, «διορίζοντας» και πάλι τον Γκρεγκ να του κάνει «Γκρέγκινγκ» για τη δύσκολη βραδιά. Μόνο που το «Γκρέγκινγκ» απόψε περιλαμβάνει -εκτός από κατανάλωση διπλών εσπρέσο, και κοκαΐνη. Ο «ξάδελφος Γκρεγκ» μοιράζεται τη ντανταϊστική νύχτα που πέρασε με τον Μάτσον και την σκανδιναβική κουστωδία του («Χόρεψα με έναν γέρο. Δεν ήθελε να χορέψει, αλλά μας έβαλαν να χορέψουμε. Ήταν τόσο μπερδεμένος. Ήπια πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες δεν πίνονται»).

Διάβασε τη συνέχεια στο intronews.