Καθώς η δεύτερη σεζόν του Monster έφερε τεράστια αναστάτωση -ακόμη και στο εισαγγελικό γραφείο της Καλιφόρνια, φέρνοντας στο προσκήνιο την υπόθεση των αδελφών Μενέντεζ, η τρίτη σεζόν θα κάνει ένα άλμα δεκαετιών, αφού πρόκειται να ασχοληθεί με τον Σχιζοφρενή Δολοφόνο με το Πριόνι.

Η παραγωγή της σειράς φαίνεται να προχωράει με γοργούς ρυθμούς, καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία με τρεις ηθοποιούς, τους Λόρι Μέτκαλφ, Τομ Χολάντερ, Ολίβια Ουίλιαμς.

Την είδηση μετέδωσε πρώτο το Variety και οι τρεις νέες προσθήκες έρχονται να προστεθούν δίπλα στον Τσάρλι Χάναμ, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Εντ Γκέιν, τον διαβόητο Σχιζοφρενή Δολοφόνο με το Πριόνι. Σύμφωνα με πηγές, η Μέτκαλφ θα υποδυθεί τη μητέρα του Γκέιν, Αουγκούστα, ενώ ο Χολάντερ θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Άλφρεντ Χίτσκοκ. Η Ουίλιαμς θα είναι η Άλμα Ρεβίλ, η σύζυγος του Χίτσκοκ.

Τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε στην Τρίτη σεζόν της true crime ανθολογίας του Ράιαν Μέρφι;

Ο Άντονι Πέρκινς στην ταινία Ψυχώ.

Monster 3, τι θα παρακολουθήσουμε

Ο τρίτος κύκλος της αμφιλεγόμενης ανθολογίας του Netflix, Monster, εστιάζει στην ιστορία του διαβόητου δολοφόνου και ληστή ταφών Εντ Γκέιν, αλλά και τη σχέση του με τον «Δάσκαλο του Σασπένς», Άλφρεντ Χίτσκοκ. Δεδομένου ότι ο Γκέιν χρησίμευσε ως μία από τις εμπνεύσεις για την ταινία του Χίτσκοκ, Ψυχώ, φαίνεται ότι η τρίτη σεζόν θα εμβαθύνει στο πώς τα εγκλήματα του Γκέιν επηρέασαν την ταινία και το μυθιστόρημα στο οποίο βασίστηκε.

«Αποκαλούμε αυτή τη σεζόν The Original Monster γιατί κάπως έτσι ήταν. Ξεκινάμε τα γυρίσματα το Χάλογουιν του 2024, άρα είμαστε ήδη έτοιμοι, και είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό» έχει δηλώσει ο δημιουργός της ανθολογίας του Netflix και συνέχισε..

«Αφού κάναμε τους αδελφούς Μενέντεζ,ο Ίαν και εγώ μιλούσαμε γι’ αυτό, μας ενδιέφερε αυτή η ιδέα: “Πού ξεκίνησε το πολιτισμικό μας ενδιαφέρον για τους κατά συρροή δολοφόνους; Από πού και πώς ξεκίνησε όλο αυτό;”. Με βάση την έρευνά μας, ο πρώτος που έγινε διασημότητα σε αυτό το επίπεδο ήταν ο Εντ, ο οποίος απέκτησε στιγμιαία μια τρελή διασημότητα από τη στιγμή που συνελήφθη. Κανείς δεν είχε ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Μετά μάθαμε — προφανώς είχε κίνητρο — πως ήταν σχιζοφρενής. Το πώς έγινε αυτό που έγινε ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.»

Ποιος είναι, όμως, ο Γκέιν του οποίου η ιστορία και τα εγκλήματα έχουν επηρεάσει τόσο πολύ το σινεμά;

Η τρίτη σεζόν του Monster του Netflix αναμένεται να είναι όσο σοκαριστική και οι προηγούμενες.

Ποιος είναι ο Εντ Γκέιν…

Γεννημένος τον Αύγουστο του 1906 στο Ουισκόνσιν, έγινε γνωστός ως ο «χασάπης του Πλέινφιλντ».Τα εγκλήματα του Γκέιν, τα οποία διαπράχθηκαν γύρω από την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Πλέινφιλντ, στο Γουισκόνσιν, απέκτησαν ευρεία φήμη το 1957, αφού οι αρχές ανακάλυψαν ότι είχε προχωρήσει σε εκταφή πτωμάτων από τοπικά νεκροταφεία και είχε φτιάξει αναμνηστικά από τα κόκαλα και το δέρμα τους. Ομολόγησε πως σκότωσε δύο γυναίκες: την ιδιοκτήτρια ταβέρνας Mary Hogan το 1954 και την ιδιοκτήτρια καταστήματος υλικού Bernice Worden το 1957, αν και πιστεύεται πως κρύβεται πίσω και από άλλες ανεξιχνίαστες υποθέσεις.