Θεωρητικά όταν βγαίνεις στην τηλεόραση, πρέπει να έχεις μεριμνήσει εκ των προτέρων για την κάθε λεπτομέρεια. Χωρίς να αφήσεις το άγχος να σε καταπιεί, αλλά βρίσκοντας μια χρυσή ισορροπία. Η κάμερα γράφει, ένα λάθος σου μπορεί να γίνει viral και όχι με τον τρόπο που θα ήθελες. Κάποιοι celebrities πάντως, μόνο αυτό δεν είχαν κατά νου ενώ βγήκαν live στην TV. Με αποτέλεσμα να καταγραφούν στιγμές… ροκ.

Ψάξαμε και βρήκαμε μερικές τέτοιες σκηνές. Περισσότερο για να περάσουμε ένα… κοινωνικό μήνυμα για τις καταχρήσεις. Αλλά και γιατί, όπως και να το κάνουμε και ειλικρινείς να ‘μαστε, αυτά έχουν τη φάση τους για εμάς που τα παρατηρούμε από μακριά….

6+1 celebrities που βγήκαν «κομμάτια» στην τηλεόραση

Όταν ο Ντάνι ΝτεΒίτο βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής The View το 2006, ήταν ακόμα «ζάντα» από τα λιμοντσέλο που είχε «χτυπήσει» το προηγούμενο βράδυ συντροφιά με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

«Κοιμήθηκες καθόλου από τότε;» τον ρώτησαν οι παρουσιάστριες που ομολουμένως το διασκέδαζαν. «Χμμ, δεν νομίζω», απάντησε ο ηθοποιός. «Ε, μην το κάνεις τώρα», του είπαν μετά, βλέποντάς τον πως είχε αρχίσει να… ρετάρει. Και πήγε λέγοντας ή περίπου.

Σε εμφάνιση της το 2015 στο Tonight Show του Τζίμι Φάλον, η Μάιλι Σάιρους είχε κάνει χρήση μαριχουάνας και ήταν στο… τριπάκι της. Ντύθηκε σαν κουνελάκι, έκανε τη γάτα, έλεγε ασυναρτησίες.

Είδε αργότερα, νηφάλια πια, τον εαυτό της πώς ήταν στην εκπομπή και κατάλαβε πως αυτό δεν πρέπει να συμβεί ξανά. Προς τιμήν της μάλιστα, παραδέχτηκε αργότερα, ξανά καλεσμένη του Φάλον, τι ήταν αυτό που έκανε να καταλάβει πως είχε ξεπεράσει τα όρια…

Καλεσμένος σε εκπομπή στην Αυστραλέζικη τηλεόραση, ο Τζον Στάμος ήταν σε κάκιστη κατάσταση. Αλλού ντ’ αλλού από το πιώμα. Ο μάνατζερ του προσπάθησε να τον προστατέψει αργότερα, τον προέτρεψε να πει πως ήταν ζαλισμένος από το jet-lag και γι’ αυτό είχε χάσει τα πατήματά του, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να είναι ειλικρινής.

Ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που μπόρεσε να κάνει προκειμένου να ξεπεράσει την εξάρτησή του από το αλκοόλ. 

Στην πρωινή εκπομπή του βρετανικού ITV, “This Morning” μετά από τη νίκη τους στα εθνικά τηλεοπτικά βραβεία, οι παρουσιαστές το γιόρτασαν δεόντως και πήγαν απευθείας για γύρισμα, μεθυσμένοι. Να τι έγινε:

Πίσω στο 1994, η Μαντόνα εμφανίστηκε στο Late Show του Ντέιβιντ Λέτερμαν έχοντας νωρίτερα «φουντώσει» στα καμαρίνια… άγιο χορτο. Το παραδέχτηκε κοντά 15 χρόνια μετά, όταν επέστρεψε στο σόου, ως καλεσμένη.

Και φτάνουμε και στον Τζέιμς Μπράουν. Που πραγματικά ήταν σε άλλη γη, άλλα μέρη σε αυτήν του την τηλεοπτική εμφάνιση στο CNN, στις 4 Απριλίου του 1988. Και να φανταστεί κανείς πως ήταν σε πολύ δυσχερή θέση, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα είχε συλληφθεί με την κατηγορία πως επιτέθηκε στη γυναίκα του και ότι πυροβόλησε το αυτοκίνητο που εκείνη επέβαινε. Ο «νονός της Soul» σε μια διόλου περήφανη στιγμή του.

Bonus από (αγαπημένη) ελληνική τηλεόραση

Δεν θα μπορούσαμε να μη κάνουμε ειδική αναφορά στην πιο WTF στιγμή της ελληνικής TV στην κατηγορία. Ο καημένος ο Θέμης Γεωργαντάς το παράκανε ως ο εθνικός μας χορηγός θετικής ενέργειας. Τον «έκαψαν» οι ρακές που είχε φέρει ο τότε νικητής του Big Brother – προς υπεράσπισή του, έχει συμβεί σε πάρα πολλούς να την πατήσουν χωρίς καν να καταλάβουν πως ένα… ύπουλο ποτό.

«Για λίγες μέρες είχα σοκαριστεί και δεν έβγαινα από το σπίτι μου. Την Κυριακή έπαιξε θυμάμαι στο δελτίο του Star channel. Τη Δευτέρα όμως υπήρχε από το πρωί σε όλες τις εκπομπές, πρωινή, μεσημεριανή, βραδινή, έπαιζε αυτό το πράγμα. Και ξαφνικά βλέπω τους Αρβυλαίους να λένε το βράδυ “Θέμη, εκεί που κάθεσαι σπίτι και το βλέπεις με τρόμο”… και πραγματικά ήμουν στον καναπέ και το έβλεπα με τρόμο. Και λέω εντάξει, ξεφτίλα, ξεφτιλίστηκα. Ήθελα για τρεις μέρες να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Είχα φρικάρει», θα πει, πολύ καιρό αργότερα.