Γούστα είναι αυτά και το Emily in Paris είναι σταθερά ένα από τα μεγαλύτερα hit του Netflix. Μπορεί συχνά το σενάριο να μπάζει νερά, σαν τα βρώμικα του Σηκουάνα ένα πράγμα, μπορεί όλο αυτό να θυμίζει περισσότερο Instagram παρά real life, αλλά ο κόσμος είναι πρόθυμος να προσπεράσει τις ατέλειες (sic) και να ονειρευτεί νοερά με φόντο το πάντα υπέροχο Παρίσι – κοίτα να δεις ρομαντική πρόταση που γράψαμε, τελικά είναι κολλητικό.

Στους φαν της σειράς περιλαμβάνεται και η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, κατά κόσμον Μπριζίτ Μακρόν. Και επειδή ακριβώς είναι αυτή που είναι (Πρώτη Κυρία δηλαδή) βρήκε τα κονέ για να κάνει ένα όνειρό της πραγματικότητα: Να κάνει ένα cameo πέρασμα από τη σειρά. Παίζοντας τον εαυτό της – μην της το κάνουν και δύσκολο.

Οι Μακρόν έλυσαν μάλλον όλα τα προβλήματά τους και η Μπριζίτ θα κάνει cameo στο Emily in Paris

Περιμένουμε συνεπώς να την δούμε να εμφανίζεται σε κάποιο από τα νέα επεισόδια που θα στριμάρουν από την Πέμπτη (12/9) στο πλαίσιο των όσων μας χρωστούσε το Netflix παίρνοντας την απόφαση να σπάσει τον 4ο κύκλο της σειράς σε 2 μέρη. Εμπορικά κόλπα είναι αυτά, το ίδιο άλλωστε μπορεί να πει κανείς και για το γκεσταριλίκι της κας Μακρόν.

Η Μπριζίτ Μακρόν πάντως έχει “ανοίξει δουλειές” με τις κάμερες

Φανταζόμαστε πως ο σύζυγός της, Εμανουέλ Μακρόν θα κάνει ένα διάλειμμα από τα μετέωρα βήματα που κάνει πολιτικώς τελευταία (βλέπε πρωθυπουργοποίηση Μπαρνιέ) για να δει τη γυναίκα του να παίζει. Κι ας μην είναι αυτή η πρώτη της φορά στην υποκριτική. Είχε παίξει, ξανά τον εαυτό της, το 2018 στη σειρά «Vestiaires», μια γαλλική κωμική σειρά που ακολουθεί δύο κολυμβητές με ειδικές ανάγκες. Επίσης ετοιμάζεται να βγει προσεχώς μια βιογραφική της σειρά με τίτλο «Brigitte, une femme libre» («Μπριζίτ, μια ελεύθερη γυναίκα») – τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Τι είναι τούτο ακριβώς; Πρόκειται για δουλειά της εταιρείας παραγωγής Gaumont, η οποία δουλεύει μια σειρά που θα εξηγεί αναλυτικά τι εστί Μπριζίτ Μακρόν.

emily in paris
Το Emily in Paris… περιμένει την Μπριζίτ Μακρόν

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, η σειρά αυτή ντομιμαντέρ «ανατρέχει στη ρομαντική διαδρομή της πρώτης κυρίας Μπριζίτ Μακρόν» και αποτελείται από έξι επεισόδια διάρκειας 45 λεπτών σε σενάριο των Μπενεντίκτ Σαρλ και Ολιβιέρ Πουπονό.

Οι δύο αυτοί σεναριογράφοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, στη μίνι σειρά J’ai Menti, που είχε προβληθεί το 2021, και κυρίως στη σειρά Mirage, που κυκλοφόρησε το 2020 και ήταν παραγωγή του France 2, με πρωταγωνιστές την Μαρί-Ζοσέ Κροζ (Ne le dis à personne) και τον Κλάιβ Στάντεν (Vikings). Από εδώ και στο εξής, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να επανεξετάσουν τη ζωή της Πρώτης Κυρίας, την οποία βεβαίως πρώτα θα δούμε στο Netflix στην 4η σεζόν του Emily in Paris.

Η Gaumont, μια εταιρεία ηλικίας άνω των εκατό ετών, είναι γνωστή για την παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους (από το Tontons Flingueurs έως το Intouchables), καθώς και σειρών (Lupin και σύντομα Becoming Karl Lagerfeld) αλλά και ταινιών κινουμένων σχεδίων (Oggy et les cafards).