Γνωρίζουμε εδώ και λίγες εβδομάδες πως το Peaky Blinders δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Η οικογένεια Σέλμπι δεν έχει δώσει το οριστικό τέλος στους θαυμαστές της, με τον δημιουργό Στίβεν Νάιτ, να επανέρχεται στο τιμόνι, αυτή τη φορά όχι δημιουργώντας μια νέα σεζόν, αλλά μια ταινία. Βέβαια, το ακόμα πιο ευχάριστο, που επίσης γνωρίζουμε, είναι πως μαζί θα επιστρέψει και ο Κίλιαν Μέρφι, ο οποίος βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του.

Μετά το Oppenheimer, που του χάρισε το Όσκαρ Α’Ανδρικού Ρόλου, ο Μέρφι επιστρέφει στα παλιά του λημέρια ως Τόμι Σέλμπι. Ο ρόλος του στο Peaky Blinders ήταν η αιτία για να τον αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο. Κι ας κάπνιζε το ένα τσιγάρο μετά το άλλο.

Αυτό που επίσης γνωστοποιήθηκε, είναι πως η κινηματογραφική συνέχεια του Peaky Blinders θα γίνει διαθέσιμη στο Netflix, που έκανε και σχετική ανάρτηση για να ανακοινώσει τα ευχάριστα. Λογικά έχει στοιχηματίσει πολλά, μιας και η σειρά ήταν από τις πολύ επιτυχημένες που είδαμε τις προηγούμενες χρονιές.

Με τη σειρά του, πάντως, ο Κίλιαν Μέρφι δήλωσε πολύ ενθουσιασμένος με αυτή την εξέλιξη του Peaky Blinders -κι εμείς Μέρφι μας- και όπως σχολίασε «φαίνεται πως ο Τόμι Σέλμπι δεν έχει τελειώσει μαζί μου».

Ο Στίβεν Νάιτ έχει ήδη γράψει την ταινία, ενώ προανήγγειλα πως πρόκειται για ένα νέο «εκρηκτικοί κεφάλαιο». Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστή η πλοκή, αλλά ούτε και ποιοι οι ηθοποιοί θα βρίσκονται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το σίγουρο είναι πως το Peaky Blinders θα σκηνοθετήσει ο Τομ Χάρπερ, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει και ορισμένα επεισόδια της σειράς.

Peaky Blinders

Για όσους δεν γνωρίζουν για τη σειρά Peaky Blinders, συστήθηκε στο κοινό το 2013 και διήρκησε μέχρι το 2022. Συνολικά κυκλοφόρησαν έξι σεζόν και η ιστορία εκτυλίχθηκε στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ, τη δεκαετία του ’20, με επίκεντρο την γκανστερική οικογένεια Σέλμπι.