Του την έχουν πει πολλές φορές στο παρελθόν, εμμέσως ή και ευθέως (οι πολύ τολμηροί). Νάτοι πάλι αφήνουν αιχμές ξανά τώρα που το παιδί (τρόπος του λέγειν, 55 χρονών είναι ο άνθρωπος) έκανε τα πάντα για να είναι «όπως πρέπει» προκειμένου να υποδυθεί τον Wolverine στο Deadpool 3: «Τι παίρνεις για να έχεις τέτοιο σώμα;». Ο Χιου Τζάκμαν απαντά απλά, λιτά, λακωνικά: «I just did it the old-school way».

Και ποιος είναι αυτός ο «παλιομοδίτικος» τρόπος για να ‘χουμε το καλό ερώτημα; Σωστή διατροφή και πολλή γυμναστική, μας λέει και μας ξαναλέει ο Αμερικανός ηθοποιός. Έδειξε μάλιστα και ντοκουμέντα τις προάλλες στο Instagram. Συγκεκριμένα, πιάτα από φαγητά που τρώει αυτήν την εποχή για να είναι «στεγνός».

Τι είδαμε εκεί; Ψάρι με σπαράγγια και μισό λεμόνι. Μπρόκολο με cottage chease. Όλα υπολογισμένα με ακρίβεια γραμμαρίου, όλα σε μερίδες που τις κοιτάς και αναρωτιέσαι πού να ‘ναι το υπόλοιπο. «Αν ξέρεις, ξέρεις» έγραψε ο Χιου Τζάκμαν με συντομογραφία.

Το αποτέλεσμα (προφανώς και) αξίζει τον κόπο. Κι αν κάτι τον «διαολίζει» είναι να ακούει πως τα καταφέρνει τόσο καλά μόνο και μόνο επειδή παίρνει αναβολικά. Ειδικά όταν έχει πέσει πολύ… πείνα για να είναι έτσι. Μαζί και πολύς ιδρώτας στις προπονήσεις.

Να πώς το έχει εξηγήσει: «Δεν παίρνω στεροειδή και αναβολικά για τον απλό λόγο πως αγαπώ τη δουλειά μου. Και αγαπώ τον Wolverine. Ξέρω τι παρενέργειες θα είχε κάτι τέτοιο και δεν το έκανα ποτέ.

Οπότε ακολούθησα τον παραδοσιακό τρόπο. Έχω φάει τα περισσότερα κοτόπουλα – λυπάμαι πολύ για όλους τους χορτοφάγους και τους χορτοφάγους και για τα κοτόπουλα του κόσμου. Κυριολεκτικά το κάρμα δεν είναι καλό για μένα».

Ω ναι, θέλει αρετή, στρατιωτική πειθαρχία και τόλμη το χτιστό το σώμα. Θέλει θυσίες. Αυτό για την επόμενη φορά που θα πατήσεις «κλικ» σε θέμα για τα καλύτερα τυροπιτάδικα (τυχαίο το παράδειγμα) εκεί έξω.

Η’ για τότε που θα έρθει η (ευλογημένη) στιγμή που θα πας στο σινεμά για να δεις το Deadpool 3 και θα μπεις στην αίθουσα με ένα τόνο ποπ κορν, νάτσος με τυρί και αναψυκτικό ανά χείρας…Μην σου φύγει κανένα «ρε συ τι πήρε και έγινε έτσι υπερτούμπανος ο Wolverine;». Μπρόκολο rules!