Όπου και να εμφανιστούν, γίνεται το αδιαχώρητο. Κάθε τους παρουσία σε εκδήλωση, κάθε τους φωτογράφιση, κάθε τους συνέντευξη, έχει ως επακόλουθο stories από φαν που εκφράζουν τον αθεράπευτο έρωτα τους.

Ο Πολ Μεσκάλ και ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ είναι sexy uber alles από τη στιγμή που έγιναν ευρέως γνωστοί, ο ένας με το Aftersun και ο άλλος με το The Bear.

Οι ιστορίες μέσα από τις οποίες μας συστήθηκαν, έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Τα συστατικά του χαρακτήρα που υποδύθηκαν σε αυτά τα δύο πρότζεκτ, προσέδωσαν μια επιπλέον γοητεία στους δύο ζεν πρεμιέ του Χόλιγουντ και έπεισαν το γυναικείο κοινό πως αυτό που βλέπουν στην οθόνη, αυτό ισχύει και στην πραγματική ζωή.

Ο Μεσκάλ μάλιστα, το επιβεβαιώνει γιατί δεν διστάζει να δείξει τον ρομαντισμό και την ευαισθησία του, ιδίως με τις Spotify playlists που φτιάχνει. Μεγάλο ρόλο στην δική του περίπτωση έπαιξε και η σειρά που βγήκε σχεδόν ταυτόχρονα με το Aftersun, το Normal People.

Ο Ιρλανδός Πολ Μεσκάλ δεν έχει τα στοιχεία που ορίζουν το sex appeal του Μπραντ Πιτ ή του ΝτιΚάπριο. Δεν βασίζεται η απήχησή του και στα δύο φύλα σε αυτό που βλέπουν μόνο. Υπάρχουν και τα υπόλοιπα 6 πέπλα της Σαλώμης, αν θεωρήσουμε την εμφάνισή του το 7ο πέπλο. Παρά το ότι έχει κάτι το ζωώδες, το άγριο, το ατιθάσευτο στην εμφάνισή του, το μέσα του είναι τόσο εύθραυστο στο φαίνεσθαι, που αυτή η αντίθεση προκαλεί έναν ερωτικό παροξυσμό.

Από την άλλη πλευρά, ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, μπορεί να μην είναι αυτό το ατίθασο, αλλά και του λόγου του δεν είναι typical sexy. Βγάζει μια βιντατζιά, κάτι το παρελθοντικό, ίσως κάτι από 80s, και έχει μια νωχέλεια, κάτι το ράθυμο στον τρόπο που κινεί τα χέρια του και το βλέμμα του, που δίνει την αίσθηση ότι είναι ένας άνθρωπος πληγωμένος, που έχει κάνει τα τραύματά του αμυντικά τείχη. Κι αυτό αποτελεί την πρόκληση για το γυναικείο κοινό.

Τα μαλλιά και το πρόσωπό του δεν είναι με τίποτα το στερεοτυπικό της χολιγουντιανής ομορφιάς. Είναι με όλη τη σημασία της έννοιας unique, με την χαρακτηριστική του μύτη, με τα ταλαιπωρημένα του μάτια και με το curly μαλλί του.

Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε πως είναι αυτή τη στιγμή το κορυφαίο ανδρικό δίπολο, όσον αφορά σε ηθοποιούς και θα μας ξαφνιάσει αν το περιοδικό People επιλέξει σε λίγους μήνες κάποιον άλλον από αυτούς τους δύο. Είναι και ότι οι δυο τους δεν λειτουργούν με τον τρόπο που λειτούργησαν οι «πρόγονοί» τους. Δεν έχουν παραδοθεί στο παιχνίδι των μάνατζερ.

Τους βλέπεις στις ταινίες και τις σειρές, θα τους δεις σε κάποια προωθητική εκδήλωση για τις δουλειές τους και… τέλος. Η διακριτικότητα τους και το ότι δεν έχουν ενδυθεί τον μανδύα του σέξι, είναι που τους κάνει ακόμα πιο ελκυστικούς με τα δικά τους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.