Μια εντελώς μιλένιαλ απόφαση να πετάξουν στην Κόστα Ρίκα για ένα τρίτο ραντεβού άφησε δύο singles αποκλεισμένους για τρεις μήνες κατά τη διάρκεια του lockdown στην πανδημίας. Κι έγιναν ζευγάρι. Όταν η Κάνι κι ο Ματ γνωρίστηκαν σε μια εφαρμογή γνωριμιών, δεν φαντάζονταν ότι ο COVID-19 θα μετέτρεπε το αυθόρμητο ταξίδι τους στην Κόστα Ρίκα σε πολύμηνη περιπέτεια.

Μετά το match στο Hinge, το ζευγάρι βγήκε σε δύο σχετικά επιτυχημένα ραντεβού πριν αποφασίσει να πει YOLO και να κλείσει εισιτήρια για ένα αυθόρμητο τρίτο ραντεβού στην Κόστα Ρίκα. Το μοιραίο τρίτο ραντεβού τους συνέβη τον Μάρτιο του 2020, τη στιγμή που η πανδημία COVID-19 άρχιζε να εξαπλώνεται γρήγορα σε όλο τον κόσμο. Το μεγαλύτερο τρίτο ραντεβού κατά τη διάρκεια του lockdown της πανδημίας COVID-19 μετατράπηκε σε μια επιτυχημένη σχέση, με το ζόρι. Δεν είναι τόσο ρομαντικό αν το καλοσκεφτείς. Η πτήση της επιστροφής τους ακυρώθηκε και το ξενοδοχείο τους έδιωξε. Χάρη στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς λόγω Covid, όλες οι πτήσεις ακυρώθηκαν. Και έμειναν ακυρωμένες για 79 ημέρες.

Τελικά, όταν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί χαλάρωσαν και μπόρεσαν να φύγουν από την Κόστα Ρίκα, πήραν τη συνειδητή απόφαση να συνεχίσουν τη σχέση τους. Το ζευγάρι που πέταξε αυθόρμητα στην Κόστα Ρίκα τον Μάρτιο του 2020 για το τρίτο του ραντεβού και τελικά έμεινε κολλημένο εκεί για μήνες κατά τη διάρκεια του lockdown της πανδημίας ίσως δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται. Δεν εμπιστεύομαι σχεδόν ποτέ τους wannabe influencers.

Ο Ματ τράβηξε το μεγαλύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ στο smartphone του, κάτι που του έφερε πολλούς ακόλουθους και συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης ακόμη και πριν από το ντοκιμαντέρ του Netflix. Ο 34χρονος Ρόμπερτσον κινηματογραφούσε κάθε του κίνηση με την Κάνι, χωρίς ποτέ να ζητήσει τη συγκατάθεσή της. Ήταν σε αποστολή να «κάνει τη ζωή του ταινία» για τους followers του στο YouTube και στο Instagram. Αυτοί οι δύο 30άρηδες που ελάχιστα γνώριζαν ο ένας τον άλλον ήταν παγιδευμένοι σε μια ημι-ρομαντική κατάσταση για πάνω από 90 ημέρες. Φυσικά έκαναν σεξ και φυσικά είχαν μόνο ο ένας τον άλλο για να “επιβιώσουν”.

Αλλά ερωτεύτηκαν ή απλά αναγκάστηκαν να τα φτιάξουν γιατί έγιναν διάσημοι; Όταν ένας παραγωγός του Netflix δείχνει στην κοπέλα του το «τρέιλερ για τη ζωή του» του, εκείνη μένει έκπληκτη. «Αν το έβλεπα αυτό, δεν θα είχα πάει ποτέ στο πρώτο ραντεβού μαζί του». Δεν το λες και πολύ ρομαντικό. Σχεδόν τρία χρόνια μετά την περιπέτειά τους στην Κεντρική Αμερική, ο Ματ και η Κάνι είναι επίσημα ζευγάρι, ζουν μαζί στη Νέα Υόρκη και υιοθέτησαν ένα σκύλο. Και έγιναν ριάλιτι στο Netflix.