Η María Guadalupe κατέστρεψε ένα γκισέ εισιτηρίων Volaris στο διεθνές αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού λίγες στιγμές αφότου η κράτησή της δεν εμφανίστηκε στο σύστημά τους. Η 56χρονη έγινε έξαλλη με έναν πράκτορα αεροπορικής εταιρείας που την ενημέρωσε ότι έπρεπε να ζητήσει επιστροφή χρημάτων από το ταξιδιωτικό γραφείο που της πούλησε το εισιτήριο. Πολλές αναταράξεις στην πτήση, πριν καν απογειωθεί το αεροπλάνο.

Η κυρία Γουαδελούπη φέρεται να ζήτησε από έναν εργαζόμενο της Volaris να της επιστρέψει τα χρήματα για την κράτηση που έλειπε. Δεδομένου ότι έκλεισε την πτήση μέσω ταξιδιωτικού γραφείου, της είπαν να επικοινωνήσει με το πρακτορείο για να δει σχετικά με την επιστροφή χρημάτων.

Η εταιρεία Volaris κατηγόρησε την 56χρονη ότι κατέστρεψε την περιουσία της και προκάλεσε αναστάτωση σε ένα από τα γκισέ εισιτηρίων της μέσα σε αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού. Το site Infobae ανέφερε ότι η εξαγριωμένη γυναίκα κατέστρεψε τέσσερις υπολογιστές και τέσσερις σαρωτές. Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους άσκησε μήνυση κατά της έξαλλης κυρίας, κατηγορώντας την για καταστροφή εξοπλισμού καθώς και διατάραξη της ειρήνης. Δεν διαβάζε λίγο Κρισναμούρτι να δει τη ζωή αλλιώς.