Το καλοκαίρι έφθασε και ήρθε η ώρα για να οργανώσεις τις διακοπές σου. Βέβαια, φέτος τα πράγματα δεν είναι τόσο ευνοϊκά για την πλειοψηφία των υποψήφιων τουριστών (εγχώριων και μη), καθώς οι τιμές στα καταλύματα και στα ακτοπλοϊκά έχουν ανέβει αισθητά, με αποτέλεσμα πολλά νησιά να είναι απλησίαστα.

Παρ’ όλα αυτά, σε μια χώρα που οι λέξεις «νησιά» και «διακοπές» είναι «σαρξ εκ της σαρκός», εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα τέσσερα νησιά στα οποία θα μπορούσατε να βρεθείτε φέτος το καλοκαίρι, δίχως να κλαίτε τον χειμώνα εξαιτίας των χρημάτων που ξοδέψατε.

Να σημειωθεί πως οι τιμές αφορούν τέσσερις διανυκτερεύσεις για δύο άτομα. Βέβαια, για να μειώσουμε το κόστος υπολογίσαμε ότι τα ελληνικά νησιά είναι υπέροχα όλες τις μέρες της εβδομάδας και οι μέρες της διαμονής σας σε αυτά είναι Τρίτη – Σάββατο. Παράλληλα, επειδή το οδικό δίκτυο στα νησιά του Αιγαίου δεν διεκδικεί κάποιο Όσκαρ άνεσης και ασφάλειας, στην τιμή περιλαμβάνεται ένα αμάξι μεσαίου μεγέθους. Είναι προτιμότερο να πάρετε το όχημά σας, από τη στιγμή που τη δεδομένη χρονική στιγμή οι τιμές της ενοικίασης στα νησιά υπερβαίνουν αυτές για να νοικιάσεις ένα δυάρι στα Πετράλωνα.

Σίκινος ίσον φθηνές διακοπές
H Σίκινος είναι ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά νησιά της κυκλαδίτικης άγονης γραμμής, η οποία συνδυάζει σαγηνευτικές παραλίες σαν τον Άγιο Παντελεήμονα, τον Μάλτα και τον Αϊ Γιάννη και υπέροχα χωριουδάκια σαν το Κάστρο, που θα σε «αναγκάσουν» να φορέσεις αθλητικά, καπέλο και να ξεκινήσεις την περιήγηση.

Διάβασε τη συνέχεια στο intronews.gr