Για την επαγγελματική πρόοδο της Κένταλ Τζένερ, ετεροθαλούς αδερφής της Κιμ Καρντάσιαν, πολλά θα γραφτούν το επόμενο διάστημα –κυρίως στα social media. Οι λόγοι είναι δύο. Ο ένας είναι η ταχύτατη επαγγελματική άνοδός της –πριν προλάβει να βγει απ’ το αυγό, το προτελευταίο ηλικιακά μέλος της πολυπληθούς οικογένειας βρέθηκε με ένα αξιοζήλευτο συμβόλαιο με την Estée Lauder να σουλατσάρει στις πασαρέλες της Chanel και του Marc Jacobs μαζί με τις A-listers, την Κάρα Ντελεβίν, την Κάρλι Κλος και τη Τζόαν Σμολς. Ακόμα και το γεγονός ότι δεν μετείχε στο lineup των Victoria’s Angels, έγινε είδηση.


Ο δεύτερος λόγος είναι φυσικά η καχυποψία. Ποιος –και κυρίως ποια- να πιστέψει ότι η δεκαοχτάχρονη Κένταλ κέρδισε το προβάδισμα έναντι άλλων και άλλων με το σπαθί της; Οι συνάδερφοί της σίγουρα όχι. Βούιξαν τα social media από τις κατηγορίες γνωστού μοντέλου, μια σερβιτόρα γνωστού εστιατορίου στο Μανχάταν μοιράστηκε με τους «φίλους» τα διαδικτυακά την ιστορία της, πως δηλαδή η νεαρή, η οποία είναι ανήλικη, έγινε θηρίο όταν αρνήθηκε να της σερβίρει αλκοόλ –οι σχετικοί νόμοι στη Νέα Υόρκη είναι δρακόντειοι- και έφυγε χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό. Έγραψε μάλιστα ότι όταν την κυνήγησε στον δρόμο, εκείνη τις πέταξε μερικά χαρτονομίσματα στα μούτρα. Τι κι αν είναι πλούσια και διάσημη; Η μητέρα μιας συμμαθήτριάς της τής απαγόρευσε την είσοδο στο σπίτι της μετά από την απαράδεκτη συμπεριφορά της προς την οικιακή βοηθό.

 


Από επίκαιρη φωτογράφιση για το περιοδικό LOVE.

Ευτυχώς, η Κένταλ δεν απασχολείται στον τομέα των υπηρεσιών υγείας ή σε κάτι άλλο εξίσου σημαντικό. Αν όλα πάνε όπως φαίνεται ότι θα πάνε, δεν διατρέχει κανένας κίνδυνο να πέσει στα χέρια της φιλόδοξης νεαράς στο κρεβάτι του χειρουργείου. Ακόμα λοιπόν κι αν δεχτούμε το σενάριο ότι η επιλογή της για διάφορες δουλειές δεν γίνεται με όρους αξιοκρατικούς, το κακό είναι μικρό. Και όσο συνεχίζεται ο πόλεμος της λάσπης, τόσο αυξάνουν οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στο παιχνίδι της δημοσιότητας.

Το video που θα παρακολουθήσετε με πρωταγωνίστρια την Κένταλ είναι εμπνευσμένο από την ταινία «Mean Girls» και κάνει θραύση.