Η μανία της βιομηχανίας της μόδας και της showbiz για γυναίκες με τέλειες αναλογίες ή καμπύλες που πλημμυρίζουν θηλυκότητα, έχει αφήσει τις υπόλοιπες να προσπαθούν να τους μοιάσουν ή να μην είναι ικανοποιημένες αν δεν μοιάζουν με αυτές. Ευτυχώς, που κάποιες γυναίκες σπάνε τον κύκλο της αυτολύπησης. H Άννη Θεοχάρη μάς μίλησε για την πληθωρική Κίρμπυ, που υποδύθηκε στα “Νούμερα”, για το ταξίδι αποδοχής του σώματός της και για όλα όσα κάνει στην καθημερινότητά της.

“Αυτά τα πόδια που έχουν κυτταρίτιδα και είναι κ λίγο πλιάτς, σε κρατάνε όρθιο, σε βοηθούν να καταφέρεις εκείνη την δύσκολη πιρουέτα και σε πάνε στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου. Αυτά τα χέρια που τα μπράτσα είναι λίγο μπλιάτς πάλι, κρατάνε τα αγαπημένα σου βιβλία, αγκαλιάζουν με πολλή αγάπη και βοηθούν! Αυτό το πεσμένο στήθος που σε ενοχλεί το βράδυ που κοιμάσαι, ανεβοκατεβαίνει σε κάθε ανάσα που παίρνεις χωρίς κανένα εμπόδιο. Και αυτή η μεγάλη κοιλιά που χοροπηδάει όταν τρέχεις, την κρατάς όταν σκας από τα γέλια γιατί περνάς υπέροχα με τους φίλους σου. Δεν είναι το σώμα σου χοντρό ή αδύνατο ή άσχημο ή κατηγοριοποιημένο… Είναι ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ που σε βοηθάει να ζεις όπως επιλέγεις. Φρόντισε το με αγάπη και αγάπη θα σου δώσει. Ηρέμησε και κάνε ειρήνη μαζί του. Άλλαξε την οπτική σου. “Όλα είναι ίδια μόνο αλλάζει η γωνία που θα τα δεις”, έγραψε η ηθοποιός.

Η κυτταρίτιδα μπορεί να υπάρξει σε οποιοδήποτε σώμα ανεξάρτητα ύψους, βάρους και χρώματος! Την επόμενη φορά που θα την δεις στα πόδια σου χαμογέλασε και πες στον εαυτό σου ότι είναι εντάξει. Είναι κάτι φυσικό. Δεν έγινε και κάτι.