Τη χθεσινή ημέρα της μητέρας, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι τη γιόρτασε με δυο φωτογραφίες. Στις φωτογραφίες αυτές είναι γυμνή, έγκυος, στο ντους, λίγες μέρες πριν τη γέννηση του γιου της. ΟΚ μέχρι εδώ; Όχι για όλους. Πολλοί αντέδρασαν σε αυτή την ανάρτηση (φαίνεται τους απασχόλησε αρκετά), χαρακτηρίζοντάς τες πορνογραφικές. Με λίγα λόγια, η φωτογραφία του γυμνού σώματος μιας εγκύου γυναίκας παραπέμπει σε πορνογραφία. 

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έγινε μητέρα πριν δυο χρόνια. Για τη χθεσινή μέρα αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία της από τις ημέρες πριν τη γέννηση του γιου της. Στη λεζάντα έγραψε:

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι ακριβώς πριν αλλάξει η ταυτότητα και η ζωή μου για πάντα. Το να είσαι μαμά σημαίνει να κάνεις πολλή ησυχία και σκληρή δουλειά στην οποία συχνά κανείς δεν είναι μάρτυρας. Είμαι περήφανη για όλες εσάς τις μαμάδες – η αγάπη και η αφοσίωσή σας μπορεί να είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο».

Στις φωτογραφίες είναι γυμνή, ποζάρει μέσα σε μια μπανιέρα, κρύβοντας το στήθος της με τα χέρια της. Αν μας ρωτάει κανείς, τίποτα το προκλητικό δεν βρίσκουμε σε αυτές τις εικόνες μιας γυμνής εγκύου γυναίκας, κι όμως ήταν αρκετές για να γεμίσουν το comment section με υβριστικά σχόλια, απογοητευμένων χρηστών και followers. 

«Για όνομα του Θεού, μπορείς να σταματήσεις;», απαίτησε ένας με έναν άλλο να σημειώνει πως όλο αυτό καταντά «πορνογραφικό». «Πού είναι ο σεβασμός στο γυναικείο σώμα; Δεν βλέπω τίποτα όμορφο σε όλο αυτό», σημείωσε ένας άλλος, ενώ ένας ακόμη δήλωσε πως θα πάψει να την ακολουθεί, διότι ανεβάζει μόνο πορνογραφικές φωτογραφίες.

Και μη χειρότερα.