Μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην indie ταινία “Mickey and the Bear”, η Μορόνε έλαβε ένα τηλερώνημα από την καλύτερή της φίλη, η οποία τυχαία εκπροσωπεί την Ράιλι Κίου, για να της πει για μια νέα μεταφορά ενός βιβλίου σε σειρά που ονομάζεται “Daisy Jones & the Six” για την άνοδο και την πτώση ενός φανταστικού ροκ συγκροτήματος που διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του 1970. Η Κίου είχε μόλις κλείσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά υπήρχε ένας άλλος χαρακτήρας για τον οποίο πίστευε ότι η Μορόνε θα ήταν ιδανική. Συμπτωματικά, το όνομά της ήταν επίσης Καμίλα, και είναι η καρδιά της ιστορίας. 

Η Καμίλα Μορόνε έχει συνηθίσει να βλέπει τις φωτογραφίες της σε περιοδικά και sites, πριν γίνει ηθοποιός ήταν το μοντέλο που πρωταγωνίστησε για χρόνια σε καμπάνιες για κορυφαίες μάρκες όπως οι Loewe, Coach και Topshop. Η γεννημένη στο Χόλιγουντ, 25χρονη ηθοποιός, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Bukowski του Τζέιμς Φράνκο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κράτησε την αναπνοή της όταν είδε την αφίσα του “Daisy Jones and the Six” σε billboard.

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2019 που έχει πουλήσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο ηλεκτρονικά βιβλία και έντυπα αντίτυπα, σύμφωνα με το NPD BookScan, και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες. Περίπου 25 πρωτότυπα τραγούδια έχουν γραφτεί για τη σειρά από τον Blake Mills(σε συνεργασία με άλλους, συμπεριλαμβανομένων των Phoebe Bridgers, Marcus Mumford και Chris Weisman). Έντεκα από αυτά τα τραγούδια αποτελούν το “Aurora”, το οποίο η Atlantic Records κυκλοφορεί ήδη. Η Denise Wingate, η σχεδιάστρια κοστουμιών, ταξίδεψε κάποτε με το συγκρότημα της δεκαετίας του 1980, the Bangles.

Η πιο πρόσφατη σειρά του Amazon Prime, βασισμένη στο μυθιστόρημα- μπεστ-σέλερ  της Τέιλορ Τζένκινς Ριντ, Daisy Jones & The Six, είναι πρώτος της σημαντικός ρόλος σε τηλεοπτική σειρά. Ουσιαστικά η σειρά έχει δυο πρωταγωνιστές: Τον Μπίλι που είναι αλκοολικός σε απεξάρτηση και παντρεμένος πατέρας ενός παιδιού και την Ντέιζι, μια τραγουδοποιό εθισμένη σε χάπια που μένει σε ξενοδοχείο και συχνάζει σε πάρτι περισσότερο από όσο κοιμάται.  Η Καμίλα είναι η απατημένη σύζυγος. Παίζει μια επίδοξη φωτογράφο και σύζυγο του frontman των Daisy Jones & the Six, Billy Dunne—κι έγινε, όπως ήταν αναμενόμενο, η αγαπημένη των τηλεθεατών. “Δεν ήταν απλώς ένα καλό σενάριο· ένιωσα ότι μπορούσα να εμπιστευτώ τη Ρις Γουίδερσπουν  και τη Hello Sunshine. Τα έργα της ενδυναμώνουν τις γυναίκες και δείχνουν την πολυπλοκότητά τους” λέει σε συνεντεύξεις της. έλησε με το ρόλο της να δείξει το βάρος της μητρότητας και την απογοήτευση που βιώνουν πολλές μητέρες κάποια στιγμή στη ζωή τους, επειδή καταλαβαίνουν πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η ανατροφή των παιδιών.

Σε κάθε επεισόδιο, ενθαρρύνει τον Μπίλι να συνεχίσει την καριέρα του και να ακολουθήσει τα όνειρά του, αλλά την απατά, της λένε ψέματα και την αφήνουν σπίτι να μεγαλώνει το παιδί, μόνη της.  Όλοι φαίνεται να στρέφονται στην Καμίλα σε κάποιο σημείο της ιστορίας για καθοδήγηση. Οι Six δεν είναι ένα πραγματικό συγκρότημα, αν και είναι εμπνευσμένο από τους Fleetwood Mac και άλλους.

H προσαρμογή μεγάλου προϋπολογισμού ενός μυθιστορήματος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για τη μουσική, την αγάπη και τη φήμη, επιτέλους, έδωσε στην Καμίλα Μορόνε την ευκαιρία να απεκδυθεί το μισογυνικό τίτλο της πρώην του Ντι Κάπριο. Τώρα, έχει γίνει A-lister από μόνη της.