Ευχαριστούμε την Αυστραλία για την Σελέστ Μπάρμπερ και την κωμωδία της που αντιστέκεται στην πολιτική ορθότητα της Αμερικής. Χωρίς να προσβάλει κανέναν. Την Σελέστ την γνωρίσαμε στο Instagram το 2015. Η κωμικός από την Αυστραλία έγινε διάσημη στο Instagram τρολάροντας ακραία την κουλτούρα των influencer στην ίδια πλατφόρμα. Από τότε που σκαρφίστηκε το #celestechallenge έγινε εξώφυλλο περιοδικών, έγραψε βιβλίο και συνεργάστηκε σε καμπάνια με τον Tom Ford. Έγινε η βασίλισσα της παρωδίας.

Η Λιβ είναι 39 ετών. Στο κατώφλι των 40. Δουλεύει στα περιοδικά γαστρονομίας στη Νέα Υόρκη, και πηγαίνει σε glam πάρτι ψάχνοντας το επόμενο one-night stand. Φαίνεται πάρα πολύ επιτυχημένη και σούπερ ευτυχισμένη με την ζωή της ως φασαία. Είναι η αρχετυπική Messy Milleniannial Woman των σειρών (όπως μας την σύστησε στο Fleabag η  Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ κι έγινε το χιλιοπαιγμένο στερεότυπο της δεκαετίας). Η Λιβ Χίλι στο Wellmania αρνείται να πιστέψει ότι είναι σχεδόν 40 και συνεχίζει να ζει τη ζωή σαν να ήταν 20 ετών (ξενύχτια, ναρκωτικά, junk food, πολλά ποτά). Την ενδιαφέρει να περνά καλά και μόνο.  Λοιπόν, η πρωταγωνίστρια μας θα είναι η επόμενη Κοντιζάς σε ριάλιτι μαγειρικής αν καταφέρει να γίνει viral με ένα άρθρο της. Δυσκολάκι. 

Η σειρά οκτώ επεισοδίων βασίζεται στο «Wellmania: Misadventures in search of Wellness» της Brigid Delaney. Δεν θα σας αλλάξει τη ζωή. Θα δείτε όμως ότι δεν είναι όλοι τόσο χαρούμενοι στο γυμναστήριο όσο φαίνονται στο Instagram. Και κυρίως, θα δείτε ότι όλοι τρέχουν για να γιατρέψουν ένα τραύμα. Αλλά, με το τρέξιμο δύσκολα αλλάζεις εσωτερικά. 

Διαβάστε ακόμη στο Provocateur:

Τα κεριά κόλπου της Γκουίνεθ Πάλτροου εξερράγησαν σαν αυτοσχέδιες βόμβες

Η Σελέστ Μπάρμπερ ξέρει πόσο γελοίες είναι οι πόζες των διασημοτήτων του Instagram

Η Γκουίνεθ Πάλτροου κυκλοφόρησε το γυναικείο χάπι του σεξ που περιέχει σανό