Το θέλαμε, το πήραμε. Αλλά προφανώς η ίδια το ήθελε περισσότερο. Τέλος πάντων, μην τα πολυλογούμε, η Μπίλι Άιλις κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός σε νέα σειρά τρόμου. Συγκεκριμένα, στη νέα σειρά τρόμου του Ντόναλντ Γκλόβερ, “Swarm”

Η σειρά, που διαδραματίζεται το 2016-2018 ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα που ονομάζεται Ντρε και βιώνει μια κάποια εμμονή με μια από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ του κόσμου. Παράλληλα, ένα απροσδόκητο τραύμα που αφορά την αδερφή της, Μαρίσα, την οδηγεί σε ένα σκοτεινό ταξίδι σε όλη τη χώρα. 

Εν τω μεταξύ, η Μπίλι Άιλις έκανε γνωστή τη συμμετοχή της στη σειρά, κοινοποιώντας ένα σύντομο στιγμιότυπο στο οποίο εμφανίζεται. Πάντως, υποδύεται τη μυστηριώδη “Ίβα”, η οποία πιθανότατα είναι είτε μια λίγο επικίνδυνη θεραπεύτρια είτε ηγέτιδα αίρεσης στην οποία συμμετέχουν αποκλειστικά γυναίκες. ΟΚ, ήθελε και ένα τουίστ η αμερικανιά. 

Σεναριογράφος της σειράς είναι η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, Μάλια Ομπάμα. Δημιουργοί της σειράς είναι ο Αμερικανός ηθοποιός, ράπερ, τραγουδιστής και παραγωγός, Ντόλαντ Γκλόβερ και η θεατρική συγγραφέας, Τζανίν Νέιμπερς. 

Η Άιλις είναι μόλις 20 χρονών, έχει σαρώσει βραβεία, έχει γράψει κάποια από τα αγαπημένα μας ποπ κομμάτια των τελευταίων χρόνων και έχει δεχτεί κατά καιρούς σχόλια είτε για τα κιλά της, είτε για το σώμα της είτε για τις ενδυματολογικές της επιλογές. Αλλά δεν μασάει η Μπίλι. Για αυτό την πάμε. Γιατί δεν μασάει. 

Διάβασε ακόμα: