Εμίλια Κλαρκ, σε "πείραξαν" οι μισογύνηδες για τις άφιλτρες φωτό σου;

Τους περιμένει Dracarys.

Εμίλια Κλαρκ, σε "πείραξαν" οι μισογύνηδες για τις άφιλτρες φωτό σου;

Τους περιμένει Dracarys.


Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Υπάρχουν άπειροι λόγοι που οι άνθρωποι σχολιάζουν την εμφάνιση μιας διάσημης γυναίκας. Δεν είμαστε εδώ για να εξηγήσουμε στον κόσμο ότι οι καλλιτέχνες στο Instagram δεν υπάρχουν για να δέχονται τρολάρισμα. Είμαστε όμως ακόμη μια φορά παρατηρητές του πιο ακατανόητου και άρρωστου σχολίου, εκείνο που κατηγορεί μια γυναίκα επειδή τόλμησε να ποστάρει μια φωτογραφία χωρίς φίλτρα, χωρίς μακιγιάζ, χωρίς να σβήσει ρυτίδες. Η Εμίλια Κλαρκ, μια 36χρονη γυναίκα, έκανε το έγκλημα να ποστάρει μια φωτογραφία που φαίνεται ευτυχισμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Σου έχουμε νέα: Οι γυναίκες φαίνονται μεγαλύτερες στα 36 από ό,τι στα 24. 

Η γυτεύτρια των δράκων σπάνια εμφανίζεται χωρίς ένα τεράστιο χαμόγελο και οι συναργάτες της μιλούν για τη μεταδοτική αισιοδοξία της και το ασταμάτητο γέλιο της.  To τοξικό Tweet ενός gamer έγινε viral και απέδειξε ότι κάποιοι άνθρωποι θεωρούν φυσιολογικό να σχολιάζουν την εμφάνιση μιας γυναίκας με προσβλητικό τρόπο. Μην γίνετε σαν αυτούς.  

Κάποιος του σχολίασε ότι μάλλον μαθαίνει για πρώτη φορά πώς μοιάζουν οι 36χρονες γυναίκες χωρίς μπότοξ. Όλοι ανεβάζουμε επεξεργασμένες φωτογραφίες μας και οι περισσότερες γυναίκες ασχολούνται με την αντιγήρανση από τα 30 τους. Κι αυτό προφανώς άλλαξε τον τρόπο που κυριολεκτικά βλέπουμε μια γυναίκα να γερνά. Το ζήτημα όμως παραμένει ότι μια γυναίκα θα δεχθεί ειρωνικά/χυδαία/ επικριτικά σχόλια είτε κάνει πλαστικές επεμβάσεις είτε όχι. Γιατί κάποιοι θεωρούν προνόμιο τους να αναλύσουν την ύπαρξή τους. Η ίδια η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle είπε ότι χαίρεται που το πρόσωπό της αντικατοπτρίζει τον χρόνο που πέρασε στη ζωή. Κι αυτό μας αρκεί.

Το 2019, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπέστη δύο ανευρύσματα εγκεφάλου (το 2011 και το 2013) και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να σώσει τη ζωή της. Δεν νομίζουμε ότι την αφορούν οι ρυτίδες στο πόδι της χήνας. 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα