Δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Η 32χρονη ηθοποιός κλέβει την παράσταση, εύκολα, σε κάθε ταινία που πρωταγωνιστεί, είτε παίζει δίπλα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ή στον Μπραντ Πιτ. Ο μαγνητισμός της είναι ανίκητος. Η πρώτη της μεγάλη δουλειά, στην αυστραλιανή σαπουνόπερα Neighbors, υποτίθεται ότι θα ήταν guest ρόλος, αλλά έκανε τέτοια εντύπωση που την κράτησαν για τρία χρόνια. Οι συνεργάτες της λένε ότι είναι τρομερά προσγειωμένη και έχει αξιοζήλευτη εργασιακή ηθική. Η υπερδύναμη της όμως είναι το ταλέντο της.  Λένε ότι νιώθει τρομερά άβολα με τη διασημότητά της. Κυρίως, έχει star power, αυτή τη δυσδιάκριτη μαγεία που έχουν ελάχιστοι άνθρωποι. Δεν χρειάζεται καν Instagram. Το 2019 συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Forbes ως μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στον κόσμο. Η  Ρόμπι έχει πρωταγωνιστήσει σε αμέτρητες υπερπαραγωγές και συνίδρυσε μια εταιρεία παραγωγής με τον σύζυγό της Τομ Άκερλεϊ , η οποία έκανε το “I, Tonya” , “Promising Young Woman“, “Dollface” και “Maid”. 

https://twitter.com/hashtag/GoldenGlobes?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Δεν είναι δέκα οι φορές που αντιληφθήκαμε ότι αυτή η ηθοποιός μπορεί να παίξει με ευκολία τα πάντα. Αλλά, θα περιοριστούμε στην παρακάτω λίστα.

https://t.co/0cV9McOioY

Bombshell

Η Σαρλίζ Θερόν είναι η παρουσιάστρια του Fox News, Μέγκιν Κέλι, η οποία εξόργισε τη βάση των ακροδεξιών τηλεθεατών του Fox News αμφισβητώντας τον Trump για το μισογυνισμό του πριν από τις εκλογές, και η Μάργκοτ Ρόμπι υποδύεται μια υπέροχη, αφελή νεοφερμένη που ονομάζεται Kayla, η οποία σύντομα θα υποστεί την ατυχία να τραβήξει την προσοχή του Άιλς.Τα θύματα του Ρότζερ Άιλς αντεπιτίθενται σε μια ταινία όπου ο απεχθής μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης παίρνει ότι του αξίζει.

I, Tonya


Σταρ του πατινάζ, η πρώτη Αμερικανίδα που ολοκλήρωσε ένα τριπλό άξελ (με φωνή Κωστάλα), η Τόνια υπομένει μια άλλη μορφή κακοποίησης, όχι σωματικής αλλά συστημικής: το αμερικανικό κατεστημένο του καλλιτεχνικού πατινάζ κάνει διακρίσεις σε βάρος της επειδή είναι ένα κορίτσι της εργατικής τάξης. Ένα κορίτσι της εργατικής τάξης με κακή μητέρα, δεν ταίριαζε στο καλούπι της κοπέλας που προτιμούσαν οι κριτές του καλλιτεχνικού πατινάζ. Τον Ιανουάριο του 1994, η Ολυμπιονίκης έπαψε να είναι διάσημη για το καλλιτεχνικό πατινάζ και έγινε διαβόητη μετά από μια επίθεση στην αντίπαλό της, Νάνσι Κέρριγκαν. Προτάθηκε για βραβείο όσκαρ.

The Legend of Tarzan 

Έχοντας επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία, ο Ταρζάν ζει πλέον, μαζί με την Τζέιν, ως Τζον Κλέιτον, λόρδος του Γκρέιστοουκ. Οι παράνομες δραστηριότητες μιας βελγικής εταιρείας τον ξαναφέρνουν όμως στη ζούγκλα, όπου έρχεται αντιμέτωπος με τον πιο θανάσιμο εχθρό του. Μια μικρή παρένθεση για να δώσουμε συγχαρητήρια στους κοιλιακούς του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ. Η Ρόμπι παίζει την Τζέιν. Ωραίο ζευγάρι.

About Time

Λίγο πριν η καριέρα της Μάργκοτ Ρόμπι εκτοξευθεί στο The Wolf of Wall Street , έκανε ήδη μεγάλη εντύπωση στους δεύτερους ρόλους, ειδικά  στην ρομαντική κωμωδία του Ρίτσαρντ Κέρτις, About Time.

Mary, Queen of Scots 

Η Ρόμπι και το φοβιστικό μακιγιάζ της δίνουν μια ερμηνεία που ξεπερνά την ποιότητα της ίδιας της ταινίας.

Z For Zacharia 

Ένα ερωτικό τρίγωνο που δεν είχε καμία επιτυχία στο box office.

Ο Λύκος της Wall Street 

https://t.co/GGowVMbzHA


Με Μάρτιν Σκορσέζε και Λεονάρντο Ντι Κάπριο κανείς δεν έχασε. Τα λόγια είναι περιττά. Να πέσει το βίντεο. 

Once Upon a Time in Hollywood 

https://t.co/wHHYsufmij

Η βραβευμένη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο ακολουθεί έναν ηθοποιό και τον κασκαντέρ του, που υποδύονται οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ, να περιηγούνται στο Χόλιγουντ το 1969, στη σκιά των δολοφονιών του Μάνσον και της δολοφονίας της Σάρον Τέιτ, την οποία υποδύεται η Μάργκοτ Ρόμπι. Τρομερή ερμηνεία. 

Suicide Squad 


H Ρόμπι μπήκε στο σύμπαν της DC ως Harley Quinn και τα έκανε όλα ώπα.

The Big Short

Κρίστιαν Μπέιλ, Στιβ Καρέλ, Ράιαν Γκόσλινγκ και Μπραντ Πιτ σε μια ταινία που με χαρά ξαναβλέπουμε όποτε την πετυχαίνουμε κάπου. Η Ρόμπι εμφανίζεται για ένα γρήγορο κλιπ (καθώς η ίδια πίνει σαμπάνια, γυμνή, σε μια μπανιέρα) για να εξηγήσει οικονομικές ορολογίες. Αξέχαστη.