Θεά Κέιτ Γουίνσλετ ηρεμεί μαθήτρια που θα της έπαιρνε συνέντευξη και διδάσκει ενσυναίσθηση

Σε 30 δεύτερα τα λέει όλα.

Θεά Κέιτ Γουίνσλετ ηρεμεί μαθήτρια που θα της έπαιρνε συνέντευξη και διδάσκει ενσυναίσθηση

Σε 30 δεύτερα τα λέει όλα.


Δεν θα πούμε κάτι καινούργιο: η Κέιτ Γουίνσλετ είναι από τις πιο συμπαθείς και κουλ A-list ηθοποιούς. Μια δύο λέξεις: μια θεά! Το έχει αποδείξει δεκάδες φορές και το έκανε και μία ακόμα στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε για την προώθηση του Avatar: The Way of Water.

Μεταξύ των προσκεκλημένων δημοσιογράφων βρισκόταν και μια νεαρή μαθήτρια δημοτικού, η Μάρτα, η οποία είναι «ρεπόρτερ» για το  γερμανικό δίκτυο ZDF. Όταν ήρθε η σειρά της να απευθύνει την ερώτησή της στην Ουίνσλετ, αποκάλυψε με εμφανές τρακ ότι είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε μια τέτοια συνέντευξη. Τότε η Γουίνσλετ τη διέκοψε, χαμογέλασε ευγενικά, έγειρε προς την πλευρά της και της είπε:

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που το κάνεις; Ωραία, μάντεψε. Όταν θα κάνουμε αυτή τη συνέντευξη θα είναι η πιο συναρπαστική συνέντευξη που έχει γίνει ποτέ. Ξέρεις γιατί; Γιατί θα το έχουμε αποφασίσει εμείς». Και συνέχισε: «Το αποφασίσαμε, λοιπόν, ότι αυτή θα είναι η πιο φανταστική συνέντευξη που έχει γίνει ποτέ. Μπορείς να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις και δεν χρειάζεται να φοβάσαι. Όλα θα πάνε τέλεια. Εντάξει; Πάμε!».

Αυτό ήταν, η  Μάρτα χαλάρωσε και η συνέντευξη πήγε περίφημα.

Το περισταστικό έγινε γνωστό επειδή το ανέβασε στο Twitter μια επαγγελματίας δημοσιογράφος, εκθειάζοντας την ευγένεια και την καλοσύνη της Γουίνσλετ. Μπορείς να το δεις και εσύ και λίγο να νιώσεις από όλο αυτή την ανεπιτήδευτη θέρμη με την οποία γέμισε το χώρο η Βρετανή ηθοποιός. 

Χαλάλι που άφησες τον Ντι Κάπριο να ξεπαγιάσει πριν 25 χρόνια στα κρύα νερά του Ατλαντικού.

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα