Ψιλόλιγνη, με μεγάλα πράσινα μάτια και μεγάλο μέτωπο. Είναι γεννημένη το 1996 στο Miami, μερικές εβδομάδες νωρίτερα απ’ ό,τι υπολογιζαν οι γονείς της που έκαναν διακοπες εκεί. Κάπως έτσι πήρε την αμερικάνικη υπηκοότητα. Μέχρι τα 6 της μεγάλωσε στο Μπουένος Άιρες και μετά, εκείνη και η οικογένειά της, εγκαταστάθηκαν στο Λονδίνο.

Φυσικά εσύ ίσως την θυμάσαι από τη συμμετοχή της στην επική σειρά Peaky Blinders ή στο teen drama Vampire Academy, όμως σίγουρα την έμαθες από τον ρόλο της στο Gambit της Βασίλισσας που σάρωσε στο Netflix. Φυσικά, μας έχει εντυπωσιάσει με την ερμηνεία της ως Emma Woodhouse στο Autumn de Wilde’s, μια μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος της Jane Austen. Τελευταία της τεράστια επιτυχία είναι το The Northman του Robert Eggers, ένα Viking drama εκδίκησης που κέρδισε κοινό και κριτικούς. Γενικά, κάθε εμφάνισή της στις οθόνες μας, είναι ένα γεγονός και οι κριτικοί έχουν στραμμένα τα βλέμματα πάνω της.

Η βρετανική Vogue την έχει χαρακτηρίσει Punk Queen και όχι άδικα. Όλες της οι εμφανίσεις αποπνέουν έναν chic punk αέρα και κατατάσσεται στις πιο καλοντυμένες ηθοποιούς. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, τα τελευταία χρόνια είναι κάπως θολά από την πολλή δουλειά, όμως πάντα βάζει πρώτα την προσωπική της ζωή. Ενώ της αρέσει να ντύνεται και να παίζει με τα ρούχα της, δεν είναι η κοπέλα που λατρεύει το κόκκινο χαλί και την όλη διαδικασία.

Διάβασε περισσότερα για την ηθοποιό που βλέπουμε στο The Menu στο θέμα του TheNotebook.