Ξέρουμε, ο κόσμος καίγεται, αλλά δεν υπάρχει πιο δικαιολογήσιμος περισπασμός από τη Ριάνα σε αυτόν τον κόσμο. Η τύπισσα ξέρει πολύ καλά ποιο είναι το νόημα της ζωής. Αφού μας σύστησε σε μια νέα προσέγγιση της εγκυμοσύνης, ντύνοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της με ρούχα που δεν έχουν καμία σχέση με τα κλασικά ρούχα εγκυμοσύνης, αφού έγραψε κανονικά όλα τα κουτσομπολιά για τον Asap Rocky, γιατί σιγά μην ταραχτεί, τώρα, λίγο καιρό μετά τη γέννηση του παιδιού τους, γίνεται η ίδια η καλύτερη διαφήμιση της συλλογής της, Savage X Fenty. Γιατί αν όχι η Ριάνα τότε ποια, ρε παιδιά;

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση των επικών ασπρόμαυρων φωτογραφιών, στις οποίες πόζαρε με εσώρουχα της Savage X Fenty, επανέρχεται με ένα βίντεο. Η Ριάνα των 138 εκατομμυρίων ακόλουθων, που δείχνει ξεκάθαρα να μη δίνει δεκάρα για τίποτα, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να φορά έναν δαντελωτό, με δερμάτινες λεπτομέρειες, μαύρο κορσέ της εταιρείας της. Τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, το ποστ μετρά σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια likes.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Αναπολογητικά ερωτική, άνετη με το σώμα της, η Ριάνα παίζει ξεκάθαρα με τον φακό, αλλά και με εμάς που ουρλιάζουμε «σταμάτα πια κορίτσι μου, δεν έχει πλέον πλάκα», γιατί δεν γίνεται να είσαι μονίμως cool σε ό,τι κάνεις ρε φίλε. Κάπου ώπα.