Σταματήστε ό,τι κάνετε. Αν είστε στρέιτ, πρέπει να μάθετε κάτι πολύ σημαντικό. Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δεν πιστεύει πως υπάρχετε. Όχι, δεν σας θεωρεί φαντάσματα, αλλά πιθανότατα πιστεύει πως κάτι δεν παραδέχεστε ή δεν έχετε εξερευνήσει ακόμα.

Σε άλλα νέα, δίνοντας μια συνέντευξη στο Harper’s Bazaar, η Ραταϊκόφσκι, που στις αρχές Οκτωβρίου έκανε κάτι σαν come out ως bisexual , δήλωσε πως πιστεύει ότι όλοι ενδεχομένως είμαστε αμφιφυλόφιλοι. “Νομίζω ότι η σεξουαλικότητα είναι κάτι ρευστό”, ανέφερε συγκεκριμένα.

Να υπενθυμίσουμε πως το μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok τον περασμένο μήνα, για να συμμετάσχει στο trend του μέσου, τον viral “πράσινο καναπέ”. Ναι, υπήρχε μια θεωρία πως όποιος έχει πράσινο καναπέ είναι bisexual. Απαντώντας σε ερώτηση άλλου χρήστη του TikTok, αν θα χαρακτήριζε τον εαυτό της αμφιφυλόφιλη, απάντησε στρέφοντας απλώς την κάμερα στον εαυτό της, ενώ καθόταν σε ένα πράσινο βελούδινο καναπέ στο σαλόνι της. Μιλώντας για το συγκεκριμένο online περιστατικό στο Harper’s Bazaar, δήλωσε: “Η φίλη μου ήρθε και μου είπε ‘έχεις δε3ι αυτό που συμβαίνει με τον πράσινο καναπέ;’. Γελούσε επειδή ο πράσινος καναπές μου είναι τόσο μεγάλος”.

Συνεχίζοντας δήλωσε: “Θέλω να μπορώ να διασκεδάζω με το πώς προυσιάζομαι στον κόσμο χωρίς να νιώθω ότι είμαι κακή φεμινίστρια ή καλή φεμινίστρια. Δεν θέλω να γίνω μέλος της ομάδας συ αν δεν θέλεις να με έχεις. Είναι ΟΚ!”. Πρόσθεσε πως η προτεραιότητά της πλέον είναι η ευτυχία και η ευημερία του γιού της. Λογικά, τονίζοντας πως το τι σκέφτονται οι άλλοι για εκείνη και για όσα δηλώνει και σκέφτεται, σίγουρα δεν είναι μέσα στη λίστα της.

Σας προκάλεσε κάποια υπαρξιακή ανησυχία; Κάποια τάση για ταυτοτική εξερεύνηση; Εμάς όχι, για να είμαστε ειλικρινείς.