“Πήγα στο σεμινάριο αυνανισμού νομίζοντας ότι θα ήταν μια τάξη και θα είχα ένα σημειωματάριο, και αντ’ αυτού ήταν ένα ροζ, δερμάτινο χαλάκι γυμναστικής στο πάτωμα, με έξι άτομα να λένε: “Λοιπόν, βγάλε τα εσώρουχά σου. Αυτό είναι το λιπαντικό”, είπε η Κάρα Ντελεβίν σε συνέντευξή της.

Μιλώντας στις Κάννες στη διεθνή τηλεοπτική αγορά Mipcom η 30χρονη μοντέλο και ηθοποιός είπε σε συνέντευξη στην Emma Cox ότι η συμμετοχή της στο ντοκιμαντέρ Planet Sex σε παραγωγή της εταιρείας Fremantle για το Hulu και το BBC την οδήγησε σε κατευθύνσεις που ποτέ δεν φανταζόταν όταν προσφέρθηκε να μιλήσει για το προσωπικό της ταξίδι με τη σεξουαλικότητα. Η Ντελεβίν βρίσκεται στις Κάννες για να προωθήσει τη σειρά ντοκιμαντέρ, που έχει ήδη πουληθεί σε 90 αγορές σε όλο τον κόσμο πριν από την πρεμιέρα του στις 29 Νοεμβρίου στο Hulu. Μια 10λεπτη προεπισκόπηση του πρώτου επεισοδίου προβλήθηκε στο κοινό στο Grand Palais, με αυστηρές οδηγίες να μην φωτογραφίζουν ή να κινηματογραφούν κανένα μέρος της ωριαίας συνεδρίας (συμπεριλαμβανομένων των Q&A). Στα πρώτα λεπτά της εκπομπής, η Ντελεβίν – η οποία γενικά έχει συνδεθεί με γυναίκες συντρόφους – λέει ότι είναι “100%” queer.

https://twitter.com/hashtag/MIPCOM2022?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Σε έξι επεισόδια, το Planet Sex δείχνει την Delevingne να ξεκινά ένα παγκόσμιο ταξίδι για να εξερευνήσει ζητήματα σεξουαλικότητας και φύλου. Στα αυτοτελή επεισόδια θα δούμε την Κάρα Ντελεβίν να παρακολουθεί σεμινάρια αυνανισμού, να πηγαίνει σε μια βιβλιοθήκη πορνό και να κάνει μια εξέταση αίματος κατά τη διάρκεια ενός οργασμού.Τα επεισόδια μιλούν για θέματα όπως ο σεξουαλικός προσανατολισμός, το φύλο και η μονογαμία και το μοντέλο είπε ότι η ανακάλυψη «της τρομακτικής επίδρασης που έχει το πορνό στους νέους» ήταν αυτό που την ενόχλησε περισσότερο.