Η Ολίβια Κουκ είναι ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες στο House of the Dragon και περιμένουμε την σεξουαλική αφύπνιση της (γιατί δεν περνά και καλά ως σύζυγος ενός άρρωστου και γερασμένου βασιλιά. Έχουμε δει τον βασιλιά Viserys να μας εξηγεί πώς μοιάζει ο συζυγικός βιασμός, καθώς η σύζυγός του Alicent βρίσκεται κάτω από το άρρωστο και γερασμένο σώμα του, προσπαθώντας να αποσυνδεθεί από την εμπειρία.) στη σειρά.

Ευτυχώς, η 28χρονη ηθοποιός στην πραγματική ζωή είναι αναπολογητικά σέξι στην νέα καμπάνια των εσωρούχων Savage x Fenty.

Την επέλεξε η ίδια η Ριάνα και δεν είναι εύκολο να της αρνηθείς. Η Κουκ μετράει ήδη δέκα χρόνια ως ηθοποιός. Μπορεί να την έχετε δει στο Bates Motel, στο καταπληκτικό Sound of Metal και στο υπέροχο Slow Horses. Δεν αγαπά ιδιαίτερα την αναγνωσιμότητα και θέλει να αποστασιοποιείται από τη ζωή των διασημοτήτων. Λογικό για μια κοπέλα που μεγάλωσε στο Μάντσεστερ. Παράλογο για μια κοπέλα που παράτησε το σχολείο για να παίξει στην σειρά του BBC, Blackout.

“Είμαι ευγνώμων που κάνω αυτή τη δουλειά αλλά δεν πέρασα εύκολα” λέει σε πρόσφατη συνέντευξη της στον Observer. Στα 22 της πέρασε μια περίοδο κατάθλιψης. Και το έριξε στην δουλειά για να το κρύψει από τους γύρω της.

Δηλώνει αριστερή και φεμινίστρια. Δεν θέλει να παίρνει τον εαυτό της σοβαρά. Είναι ειρωνικό ότι πόζαρε με πράσινα εσώρουχα, το χρώμα του οίκου της (House Hightower) στη σειρά όταν κατεβαίνει για μάχη. Τον Απρίλιο η μάρκα της Ριάνα έλαβε βραβείο Femmy ως επιβράβευση για την ποιότητα και το brand identity των εσωρούχων Savage x Fenty.