Τις προάλλες είχαμε μιλήσει για διάσημα crushes μας, που ήταν crushes μας όταν ήταν (και ήμασταν) μικρότεροι, αλλά δεν ξέραμε πως μεγαλώνοντας θα άξιζαν ακόμα περισσότερο χώρο στον τοίχο και τα μυαλά μας. Ξέρετε. Όλο εκείνο το daydreaming ότι κάποια στιγμή θα συναντιόμασταν τυχαία, θα ερωτευόμασταν και θα κυνηγούσαμε τον ήλιο σε κάποιο από τα καυτά ηλιοβασιλέματα που ανεβάζει το Nowness.

Τώρα θα μιλήσουμε και για τις διάσημες γυναικάρες που όσο μεγαλώνουν γίνονται ακόμα ομορφότερες. Εκνευριστικά ομορφότερες. Αφορμή για αυτό το βίντεο στάθηκε αφενός μια τυχαία φωτογραφία της νεαρής Salma Hayek που έκανε το σαγόνι μας να πέσει (θα την αφήσουμε στο τέλος της παραγράφου, έτσι, να υπάρχει). Αφετέρου οι πρόσφατες δηλώσεις της Ναόμι Γουοτς, που εννοείται δεν μπαίνει σε αυτή τη λίστα γιατί, διάολε, την ενέπνευσε και θα ήταν πλεονασμός στα όρια του αυτονόητου.

Να υπενθυμίσουμε πως η ηθοποιός μίλησε για το πώς η βιομηχανία του θεάματος δεν «επιτρέπει» στις γυναίκες να μεγαλώσουν και να γεράσουν, περιγράφοντας μια «συμβουλή» που είχε δεχτεί μόλις είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα του Mulholland Drive, που της είπαν να κάνει όσα περισσότερα μπορεί πριν τα 40, γιατί τότε θα είναι “unfuckable”.

Δεν είναι μόνο οι άντρες που όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν και γίνονται πιο γοητευτικοί, αλλά και οι γυναίκες. Και οι δέκα γυναικάρες παρακάτω το αποδεικνύουν.  

Salma Hayek

Demi Moore

Κατερίνα Διδασκάλου

Laura Dern

Helena Bonham – Carter 

Lisa Bonet

Catherine – Zeta Jones

Jennifer Lopez

Renée Zellweger

Sandra Oh